2777
2789
عنوان

چاقی و لاغری

29 بازدید | 5 پست

من هر چی میخورم یا حتی اگه چیزی هم نخورم همش میره تو شکمم

ولی کافیه یه روز غذا نخوردن تا صورتم لاغر لاغر شه

الان از اندامم راضیم فقط شکم دارم

صورتم هم به شدت لاغر شده تپل خیلی بهم میاد

اگه روشی دارین بگین

شنیدم ژله ناشتا برا چاقی صورت خوبه کسی استفاده کرده؟

بدن هم چاق میکنه یا فقط صورت؟

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

گندم خشک بدون اینکه بجویی یا خرد کنی با یه لیوان اب بخور

صورتتو تپل میکنه البته زیاد نه وگرنه اضافه وزن میاری

نمیدونم الان تو چه وضعی هستی چه احساسی داری یا حتی نمیدونم شاید فراموشم کردی!..فقط بدون بعد گذشت چندسال هنوز دوست دارم:)

گندم خشک بدون اینکه بجویی یا خرد کنی با یه لیوان اب بخورصورتتو تپل میکنه البته زیاد نه وگرنه اضافه و ...

ن نمیخوام چیزی بخورم بدنم چاق میشه

نمیشه بمالم به صورتم؟

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ن نمیخوام چیزی بخورم بدنم چاق میشهنمیشه بمالم به صورتم؟

نه اونطور تاثیری نداره ولی میوه بخور صورتت شاداب میشه و دیگه لاغر نمیشه در کنارشم حتی رژیم بگیری انچنان تغییر توی صورتتون رخ نمیده

نمیدونم الان تو چه وضعی هستی چه احساسی داری یا حتی نمیدونم شاید فراموشم کردی!..فقط بدون بعد گذشت چندسال هنوز دوست دارم:)

نه اونطور تاثیری نداره ولی میوه بخور صورتت شاداب میشه و دیگه لاغر نمیشه در کنارشم حتی رژیم بگیری انچ ...

مرسی عزیزم

میخواستم برم دارو چاقی صورت بخرم ولی میترسم بدنم چاق شه

مرسی عزیزم میخواستم برم دارو چاقی صورت بخرم ولی میترسم بدنم چاق شه

نه اصلا از قرص و دارو حتی اگه گیاهیه استفاده نکن واقعا ضررش دوبرابره اصلا هم صورتو چاق نمیکنه