تا حدود زیادی اعتقاد دارم؛؛کلا به نشونه ها و انرژی خیلی اعتقاد دارم
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱". . D
مثلا اینکه با ی ادم اشنا میشی حس میکنی همفرکانسید یا اگه هم فرکانس نباشید از مدار خارج میشید و قطع ر ...
اینکه صد درصد،طرفم باید تا حدود زیادی هم سو با من باشه
ولی کلا؛خیلی به نشونه ها معتقدم،گیر افتادم ؟ از طریق نشونه ها کمک میخوام؛مثلا پیامی که یه ساعت جفت داره؛یا خیلی چیزا
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱". . D
منم ساعت رند زیاد دیدم ولی چون تفسیر های متفاوتی بوده نتونستم اتکا کنمشما تفسیر ساعت های رند رو داری ...
تفسیر ها متفاوته اما در نهایت شبیه به همن تا حدودی
من از جی پی تی کمک میگیرم؛همه جوانبشو برام توضیح میده و این خوبه.