2777
2789

تا حدود زیادی اعتقاد دارم؛؛کلا به نشونه ها و انرژی خیلی اعتقاد دارم

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا حدود زیادی اعتقاد دارم؛؛کلا به نشونه ها و انرژی خیلی اعتقاد دارم

مثلا اینکه با ی ادم اشنا میشی حس میکنی همفرکانسید یا اگه هم فرکانس نباشید از مدار خارج میشید و قطع رابطه نه؟

. قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!🤍

خیلیمخصوصا حافظ

گ میشه با حافظ و تارووت واسم بگیری؟ لطفا

خدا خیرت بده

میشه ببینی با رضا وارد رابطه عاشقانه میشم؟

باهاش ازدواج میکنم؟

اسم خودم زهرا

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/

مثلا اینکه با ی ادم اشنا میشی حس میکنی همفرکانسید یا اگه هم فرکانس نباشید از مدار خارج میشید و قطع ر ...

اینکه صد درصد،طرفم باید تا حدود زیادی هم سو با من باشه

ولی کلا؛خیلی به نشونه ها معتقدم،گیر افتادم ؟ از طریق نشونه ها کمک میخوام؛مثلا پیامی که یه ساعت جفت داره؛یا خیلی چیزا

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

اینکه صد درصد،طرفم باید تا حدود زیادی هم سو با من باشه ولی کلا؛خیلی به نشونه ها معتقدم،گیر افتادم ؟ ...

منم ساعت رند زیاد دیدم ولی چون تفسیر های متفاوتی بوده نتونستم اتکا کنم

شما تفسیر ساعت های رند رو دارین من ببینم؟

. قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!🤍

منم ساعت رند زیاد دیدم ولی چون تفسیر های متفاوتی بوده نتونستم اتکا کنمشما تفسیر ساعت های رند رو داری ...

تفسیر ها متفاوته اما در نهایت شبیه به همن تا حدودی

من از جی پی تی کمک میگیرم؛همه جوانبشو برام توضیح میده و این خوبه.