2-رتبه های منطقه ۱ تا ۱۵۰۰۰ تجربی برای کسی که تلاش کرده اگه شرکت کننده سال پیش 1405 حساب کنید میشه ۴ درصد برتر کل شرکت کننده های تجربی امسال گه میشه ۳ درصد برتر
خیلی از بچه های تو این محدوه تیزهوشان هستند نمونه دولتی هستند کسایی هستند که نمره هاشون و همیشه معدلشون بالای۱۹ بوده من خیلی هارو میشناسم اما نتونستن زیر ۴۰۰۰ بشن اینو گفتم برای 05 که به خودشون افتخار کنند چون واقعا خیلی ها تلاش های شمارو ندیدن و خیلی از جزوهاتون تلاش هاتون شاید دیده نشه 🌸 براتون آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم با انتخاب رشته درست تو رشته ای که قبول شدید موفق باشید
کنکوری های ۱۴۰۶ اینارو گفتم که حواستون باشه اگه تیزهوشان ای اگه نمونه میری اگه معدل همیشه ۲۰ بوده یا بالای ۱۹ و همیشه دانش آموز برتر بودی امسال برای اینکه تلاشت ثمره بده بیشتریت تلاشتو بکن دو دسته میشن افراد
دسته اول برای نهایی نمره ۱۸.۵و ۱۹ و ۱۹.۵ و ۱۹.۷۵ خیلی فرق داره از اول سال تمرکزت بذار که ۲۰ بشی چون می ارزه چون یه ترازی میده که برسی به طور منظم بخون نهایی طور بخون پاسخنامه نهایی های سال پیش نگاه بنداز نهایی گونه جواب بدی ♥️ و از همین الان هدفتو درصدی نذار ۶۰ بذار ۷۰ ۸۰ درصد و بالاتر آزمون ماز یا قلمچی بزن و حتما تحلیل کن بخش تحلیل خیلی مهمه سوالا حتما اصولی هایلایت کن که تو جمع بندی خیلی باعث پیشرفت میشه
دسته دوم تو ام نهایی مثل دسته اول عمل کن و هدفتو بذار درصد هات ۶۰ بشه ۵۵ بشه اما هیچکدوم کمتر از ۴۵ نشه آزمون قلمچی یا ماز بده تحلیل کن
به طور خلاصه تایم بذار برای نهایی تایم بذار برای خوندن و یادگیری درس تایم بذار برای تست خیلی تایم بذار برای تحلیل خیلی تایم بذار برای اینکه تحلیل به نتیجه برسونی