2777
2789
عنوان

کنکوری های1406

62 بازدید | 18 پست

2 فکت درباره مسیر و کنکور

۱-نگران سختی کنکور 1406 نباشید اصلا نباید براتون مهم باشه شما برای کنکور سخت درس بخونید و خودتون آماده کنید

من کنکور 1405 تجربی دادم تا الان احتمالا شنیدی که سخت بود و... اما من سرجلسه کنکور نمیدونستم که کنکور سخته. حتی اگه سخت باشه شما سر جلسه نمیتونید مطمئن باشید که سخته شاید بیاید بیرون ببینید متوسطه. آزمون شروع شد من دفترچه اول باز کردم سوالا همونجور که برنامه ریزی کرده بودم شروع کردم با استراتژی حل کردن اما سوالا سخت بود مفهمومی بود و طولانی ام بود من نهایت تلاشمو کردم تا اینکه دیدم ۲۰ دقیقه گذشته من تست شماره ۲۵ ام هنوز ۵ تست زدم اونجا یه لحظه مکث کردم به قدر اوضاع بد بود که اینجوری بودم مشکل منم، چرا ، آزمون سخته؟ چون آزمون های آزمایشی که میزدم اینجوری نبود خیلی بهتر بود کنکور های سال پیشم که زده بودم خیلی بهتر بود به خودم نه مشکل خودمم به خودم گفتم خودتو جمع و جور کن ببینم تو نمیتونی اینو خراب کنی این مثل همه آزمون های دیگه اس توکل به خدا کردم لطف خدا کمکم کرد که بتونم تعداد مطلوبی بزنم بقیه دفترچه ها هم خوب اذیت شدم چون فیزیک بعد زیست زدم خسته بودم یه ده درصدی فیزیک ضعیف تر عمل کردم اما شیمی دیگه اعتماد به نفس گرفته بودم بهتر بود دفترچه سوم یه ذره خسته بودم عملکردم ضعیف تر بود خلاصه سر جلسه کم نیار حتی اگه به نظرت سخت بود خودتو جمع و جور کن صدتو بذار چون نتیجه چند سال تلاشته

2-رتبه های منطقه ۱ تا ۱۵۰۰۰ تجربی برای کسی که تلاش کرده اگه شرکت کننده سال پیش 1405 حساب کنید میشه ۴ درصد برتر کل شرکت کننده های تجربی امسال گه میشه ۳ درصد برتر

خیلی از بچه های تو این محدوه تیزهوشان هستند نمونه دولتی هستند کسایی هستند که نمره هاشون و همیشه معدلشون بالای۱۹ بوده من خیلی هارو میشناسم اما نتونستن زیر ۴۰۰۰ بشن اینو گفتم برای 05 که به خودشون افتخار کنند چون واقعا خیلی ها تلاش های شمارو ندیدن و خیلی از جزوهاتون تلاش هاتون شاید دیده نشه 🌸 براتون آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم با انتخاب رشته درست تو رشته ای که قبول شدید موفق باشید

کنکوری های ۱۴۰۶ اینارو گفتم که حواستون باشه اگه تیزهوشان ای اگه نمونه میری اگه معدل همیشه ۲۰ بوده یا بالای ۱۹ و همیشه دانش آموز برتر بودی امسال برای اینکه تلاشت ثمره بده بیشتریت تلاشتو بکن دو دسته میشن افراد

دسته اول برای نهایی نمره ۱۸.۵و ۱۹ و ۱۹.۵ و ۱۹.۷۵ خیلی فرق داره از اول سال تمرکزت بذار که ۲۰ بشی چون می ارزه چون یه ترازی میده که برسی به طور منظم بخون نهایی طور بخون پاسخنامه نهایی های سال پیش نگاه بنداز نهایی گونه جواب بدی ♥️ و از همین الان هدفتو درصدی نذار ۶۰ بذار ۷۰ ۸۰ درصد و بالاتر آزمون ماز یا قلمچی بزن و حتما تحلیل کن بخش تحلیل خیلی مهمه سوالا حتما اصولی هایلایت کن که تو جمع بندی خیلی باعث پیشرفت میشه

دسته دوم تو ام نهایی مثل دسته اول عمل کن و هدفتو بذار درصد هات ۶۰ بشه ۵۵ بشه اما هیچکدوم کمتر از ۴۵ نشه آزمون قلمچی یا ماز بده تحلیل کن

به طور خلاصه تایم بذار برای نهایی تایم بذار برای خوندن و یادگیری درس تایم بذار برای تست خیلی تایم بذار برای تحلیل خیلی تایم بذار برای اینکه تحلیل به نتیجه برسونی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برای فکت دومم کلی مثال دارم گیر ندید چه دوستای نمونه دولتی ام چه همکلاس های فرزانگان اونایی که معدلشون بالای ۱۹ بود نصف قبول شدن نصف موندن پشت کنکور

شخص b که تو نمونه دولتی بود ۱۳۰۰۰ شد شخص c که همکلاسیم بود نمیدونم زیر ۹۰۰۰ شد و موند و خیلی های دیگه

و یه نکته دیگه حتی اگه دولتی درس میخونی و معدلت ۱۷ بوده امسال کلی ساعت مطالعه بالا باشه اصولی بخونی و معلم خوب مثلا برا زیست فرهمند نیا باشه میتونی

من دیپلم ریاصی دارممیخام کنکور تجربی بدم نمی دونم چطوری حتی مشاور نمیشناسم۳۲ سالمهمطلقه م وبیکارکمکم ...

من کنکور تجربی پیشنهاد نمیکنم حتی برگردم ریاضی میرم قبولی تو رشته ها تاپش بهتره

من مهندس عمرانم و بیکار

مسیر سختیه چون تو یه سال کلی اتفاق ممکنه بیفته .پیشنهاد میکنم برید قلمچی شهرتون اونجا راهنمایی بگیرید کلی راهنمایی میکنند که از کجا شروع کنید تمرکزتون رو چیا بذارید و ....

من کنکور تجربی پیشنهاد نمیکنم حتی برگردم ریاضی میرم قبولی تو رشته ها تاپش بهتره

من خ درس خون بودم

بدون کتاب تست و کلاس

همون سال اول دانشگاه دولتی قبول شدم وقت کنکور خودم

بی سهمیه مدرسه عادی

پرستاری دوس دارم

پرستاری امکان قبولی خوبی داره .

الان ۶۰ درصد تراز کنکور از امتحان نهایی هست . دروس یازدهم و دوازدهم باید امتحان نهایی بدید. دروس تخصصی هر ۳ پایه به علاوه زمین شناسی رو هم باید تستی بخونید برای کنکور .

امتحان نهایی هارو نمره خوب بگیرید ۱۹ بالای ۱۹ قبولی خیلی راحت تر میشه .

خیلی خوبه که قبلا درسخون بودید کارتون خیلی راحت تر میشه ان شاءالله قبول میشید