2777
2789
عنوان

کنکوری های1406

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 19 پست
نزدیک 10 روز دیگه مشاور دارم. برنامه ای که دادو انجام ندادم و نزدیک 3 هفته می گذره چی کار کنم؟ خیلی ...

نترس ازش واقعا نترس

من سال ۱۴۰۵ اولش مشاور نداشتم درس میخوندم بعدش مشاور گرفتم از ترس نمیتونستم بخونم خیلی خیلی آسیب دید درسم ولی امسال مشاور گرفتم و به خیلی چیزا که میگفت نتونستم عمل کنم اما تا جایی که تونستم عمل کردم مثلا تو هفته من ۳ تا باید آزمون تحلیل میکردم من ۲ تحلیل میکردم ولی واقعا تحلیل میکردم پیشرفت کردم و اینکه خیلی آروم بود این به من خیلی کمک کرد .

تو ام نترس مشکلاتت بهش بگو مثلا ساعت مطالعه اهمال کاری ترسیدن از تست و... بهت راهکار بده بعد مشکلاتت کم کم حل کن .

مشکل من ساعت مطالعه بود و توصیه ای که دارم اینه که اگه ساعت ۶ عصر شروع کردی تا ساعت ۱۱ هر چقدر خوندی بخون اما شب بیدار نمون بخواب فردا صبح بیدار شو حتی اگه یک هفته کامل ساعت مطالعه بالا نرفت خوابتو بهم نریز با برنامه پیش برو تایم داری آهسته و پیوسته ساعت مطالعه ببر بالا

دقیقا

هر نقطه ای که هستید فقط شروع به خوندن کنید

کنکور واقعا غول نیست ، یه آزمون آزمایشی شبیه بقیه آزمونا

الکی استرس اضافه به خودتون وارد نکنید

پیوسته بخونید

ازمون دادن ، تحلیل ، نهایی ها رو جدی بگیرید .

از اخبار و حواشی هم تا حد امکان دور بمونید

امروز و فردا نکنید واسه شروع

یه دفعه به خودتون میاین وسط آذرِ و هنوز هیچ کاری نکردید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نزدیک 10 روز دیگه مشاور دارم. برنامه ای که دادو انجام ندادم و نزدیک 3 هفته می گذره چی کار کنم؟ خیلی ...

عیب نداره

چه درسی رو دوست داری ونقطه قوتت هست؟

چه درسی ضعیفی؟

از امروز شروع کن اول ۲ ساعت درسی که دوست داری ۱ ساعت بخون بعد اون مبحثی که خوندی تست بزن 1⁄3 تشریحی بزن اگه تموم شد وقت داشتی نا جایی که وقت شد تستی بزن

بعدش یک ساعت درسی که ضعیفی رو بخون ورق بزن و کمی سوالا ازش حل کن

بعدش کم کم شروع کن برنامه یا رو قسمت های مهمش انجام بده یا همین برنامه ۹ روز آینده رو یا برنامه ۹ روز اول برنامتو