2777
2789

ازرو چی نظر بدیم🤔

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مسئله ای که برام عجیبه و توی این پیجهای جهیزیه میبینم، چیدمان مبلاست که دقیقا مثل پشتی دور تا دور خونه میچینن. در صورتیکه مبل باید روبروی هم و یه فضایی کوچیکی رو بسازه نه مثل پشتی دور حال یا پذیرایی بچینیم

یه مسئله ای که برام عجیبه و توی این پیجهای جهیزیه میبینم، چیدمان مبلاست که دقیقا مثل پشتی دور ت ...

وای منم اصلا اون مدلی دوست ندارم و بیشتر حالت روبرو و تقریبا میزگرد میچینم.دوست دارم خب همه همدیگه رو ببینن خب

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

اولین نکته به نظر من هارمونی رنگهاست, بیشتر هم از  رنگهای شاد و مفرح استفاده بشه. بعد اینکه من خودم به شخصه از خونه شلوغ خوشم نمیاد, هر چه ساده تر باصفاتر

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

من عاشق عکس های دکوراسیون خارجیم و چیزی که واسم جالبه اینه که هر متر فضا واسشون مهمه و روش کار میکنن!

مثلا چیدمان روی اوپن!میز قهوه!روی کابینت ها!دیوار ها هم واسشون خیلی مهمه تزئینات خاص دارن!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

ببخشید بد رسوندم منظورم رو

میخوام قبل ازتهیه ی جهیزیه با  نحوه صحیح چیدمان منزل آشنا بشم.و دوست دارم بدونم از چه رنگ هایی در منزل بهتره استفاده کنیم من خودم بوقم در این مورد

مبلای سلطنتیه طلایی و گنده هم واقعا مناسب جوونا نیست نمیدونم چرا از مد نمیفته بیشتر هم شده! خیلی افتضاحن. هر چی ساده تر قشنگتره. 

خیلیا مبلاشون شلوغه، به همون شلوغیه مبلاشون فرش و پرده و کاغذ دیواری هم میزنن. فکر میکنن اگه یه وسیله شلوغ باشه بقیه رو هم اونطوری باید ست کنن. اگه مبل طرحش شلوغه باید بقیه چیزا ساده باشه.

کل خونه کاغذ دیواری زدن هم اصلا قشنگ نیست، مثلا برای پشت دیوار تلویزیون فقط، یا تخت، در همین حد نه بیشتر