2777
2789
عنوان

خرید مدارس

288 بازدید | 26 پست

من یکسال بیشتر اومدم قهر

فرم مدرسه اش امسال عوض نمیشه باباش گفت ب تولیدی نده بده ی مزون خوب بدوزه کفش و لوازم تحریر هم خیالم راحته کم نمیزاره

پارسال ی ست ۳تیکه کیف خریدم شد دو و نیم خیلی نو دخترمم از این مدل بچه ها نیست ک برا لباس و کیف و اینا بهانه کنه ولی امشب خودم گفتم بیا کیف ببینیم ی مدل دیگ انتخاب کرد بنظرتون نیازه تو این وضع؟همه میگن بعدا ب مشکل میخوره بچه و توفعش بالا میره هرچی رو قبل خواستن خودش دودستی بهش میدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ب احترام رویه تون اشتباه ست بچه رو مصرف گرا و همیشه ناراضی تربیت نکنید چه اشکالی داره اگر کیفش سالم از همون استفاده کنه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نه نیاز نیست بخری.میشه علت قهر رفتنت رو بدونم؟

همیشه با شوهرم مشکل داشتیم بخوام تعریف کنم طولانیه خیلی ولی یکسال و چندماهه کوتاه نیومده میگ فقط طلاق منم قبول نمیکنم دادگاه رو همینجور کش میدم...

دعا کن برگردم سر زندگیم..

عزیزم ب احترام رویه تون اشتباه ست بچه رو مصرف گرا و همیشه ناراضی تربیت نکنید چه اشکالی داره اگر کیفش ...

اخه ن ک خودم از اول دبستان اینجور نبودم یکم برام سنگینه ی جوریم...میترسم چشمش ب وسایل همکلاسی هاش باشه