2777
2789
عنوان

خرید مدارس

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مدرسه اش خصوصیه بقیه رو ببینه گناه نداره؟من خودم یادم هرسال لباس و کیف و کفش جدید داشتم ولی این کیفش ...

ببین فعلا نگیر

وقتی خودش اخلاقش اینجوریه که نمیخواد و بهونه گیر نیست خودت بهونه گیر نکن بچه رو نهایتش خودش میگه اگه بخواد اما الان نگفته و نخواسته نخر

صدتو واسه کسی بذاری باختی

اگه کیفش خیلییی نوو تمیز مونده نخر ولی باز بستگی به وضع مالی پدرتون داره یه وقت میبینی پدرتون وضع ما ...

اره دقیقا ...ست رو پارسال خریدم ۲۵۰۰الانم همون مدل ی طرح دیگ میخواد حدودا ۶ت ولی باباش ندار نیست خرج خورد و خوراک ک نمیده دیگ ی کیف ب کجا برمیخوره

من خودم هر سال عوض میکردم نه پرتوقع شدم نه چیزی براش بخر اونی که داره رو بده به کسی که نیازمنده

اونیک داره هم گرونه مال قبل کرومی بود کل وسایلش حتی باباش دید گفت دستت درد نکنه چیزای خوبی خریدی

امسال نگاه کرد گفت تم تک شاخ بخر

اخه ن ک خودم از اول دبستان اینجور نبودم یکم برام سنگینه ی جوریم...میترسم چشمش ب وسایل همکلاسی هاش با ...

عشقم شما نحوه تفکر و دید بچت رو با تربیت صحیح تعیین کن هیچ بچه ای با این چیزا عذر میخوام عقده ای یا دچار کمبود نشده ولی تا دلت بخواد دیدم بچه هایی که از هر لحاظ تامین هستن پر از عقده و حسادت و کمبود شدن چون والدین به این سمت سوقش دادن.از نظر من تربیت انسانی که از یک سنی تفاوت اسراف و قناعت و عاقل بودن و مصرف گرا بودن رو تشخیص بده خیلی مهم تر از تربیت فانتزی که این روزا والدین در پیش گرفتن ..... ولی عزیزم شما مادرشی و نظر و مصلحت شما بر نظر و نوع تفکر من ارجحیت داره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
همیشه با شوهرم مشکل داشتیم بخوام تعریف کنم طولانیه خیلی ولی یکسال و چندماهه کوتاه نیومده میگ فقط طلا ...

یکساله از هم جدایین میخوای نگه پس.کدورت تبدیل به کینه بشه خیلی سخت میشه.یشینید باهم حرف بزنید نذارید زندگیتون خراب شه.