2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودکشی درد داره؟

دردش بیشتر از هرچیزیه که فکرشو بکنی...

و هیچ وقت اون حسرت و پشیمونیِ بعد از خودکشی تمومی نداره

تا ابد روحت رو میمَکِه

و تا ابد سرگردونی

دقت کن

واقعا " تا ابد "

به هیچ وجه به خودکشی فکر نکن

زنگ بزن به 1480

بعلاوه زنگ بزن اینجا

۰۵۱۳۲۰۰۳۳۳۴

حرم امام رضاست :) بلندگوی اطراف ضریحه... درد و دل کن .. خودتو خالی کن ... بهشون توسل کن..

لبخند بزن، اینطوری زیبا تری🙂✨️

چقد ضعیفی ، زندگی های خیلییی خیلییی سختی رو دیدم ک ادم هاشون خدا رو شکر میکردن و حالشون عالی بوده

یکیش خواهر شوهرم که پدر ومادر و همسرش رو به فاصله ی یه سال یه سال از دست داده و یه عروس عفریته و یه داماد بیشعور داره و .... ولی هر وق بری خونشون انثدری شاده ک روحیتو عوض میکنه

دردش بیشتر از هرچیزیه که فکرشو بکنی...و هیچ وقت اون حسرت و پشیمونیِ بعد از خودکشی تمومی ندارهتا ابد ...

و مطمئن باش

اگر تو این برهه از زندگیت صبر به خرج بدی

بخدا بزودی زندگیت خوب میشه

لبخند بزن، اینطوری زیبا تری🙂✨️

خدا یا وجود ندارع یا بیخیالع سرش جای دیگ گرمه مجبورم خودم خودمو تموم کنم خیانت دردش خیلی بیشتره خیلی

درکت میکنم خدا مارو بیخیال شده

- گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤

چقد ضعیفی ، زندگی های خیلییی خیلییی سختی رو دیدم ک ادم هاشون خدا رو شکر میکردن و حالشون عالی بودهیکی ...

من نمیتونم خیانت رو تحمل کنم دردش خیلی زیاده مطمینم پدرمادرم میمردن اینقدر درد نداشت غصه داره از پا درم میاره خواهر از اینکه درست نمیشه خستم از همه چی ب صفر رسیدم نمیتونم سرپا نگه دارم خودمو

درکت میکنم خدا مارو بیخیال شده

خدا خدا؟خدا؟خدا؟خدا وجودش رو دارم از یاد میبرم که صدامو نشنید چرا دلخوشیم پاکی شوهرم بود اونم خیانت کار درآمد دیگ هیچی ندارم هیچی