2777
2789
من نمیتونم خیانت رو تحمل کنم دردش خیلی زیاده مطمینم پدرمادرم میمردن اینقدر درد نداشت غصه داره از پا ...

تاپیکای قبلیتو خوندن عزیزم واقعا خیلییی سختههه

ولی باور کن فقط همسر شما نیس ک خیانت کرده ، ۹۸ درصد مررا خیانت میکنن حتی شاید پدر و برادر خودتوت حالا یکی با چت ، یکی با نگاه ، یکی با زن دوم و ...

فقط شما فهمیدیش و برای همین ناراحت شدی ، مردا ذاتا تنوع طلبن ، اینا رو نمیگم ک بهشون حق بدم ها فقط میخوام واقعیت رو بدونی و انقد خودتو ناراحت نکنی ،شوهرت خدات ک نیست یه آدمه معمولیه پس نه ازش زیاد انتظار داشته باش و از این به بعد عم خودتو براش نکش

اسی چقدر بچگانه فکر می کنی

همه آدما یجورایی گرفتارن

هیچکسی نیست تو دنیا گرفتار نباشه

همه یجورایی غم و تنهایی و اضطراب و بیماری و نداری و ترس و... تجربه کردن و می کنن

تو بیشتر از این که با خدا باشی، گرفتار شیطان شدی

افکار و خیالات منفی و ناراحت کننده همش مال شیطانی. فکر خودکشی هم کار شیطانه

شیطون رو لعنت کن

منفی اندیشی از شیطانه

با خدا باش، همه چیز رو واگذار کن به خدا

خودت رو راحت کن از بار مشکلات همه چی

به خدا اعتماد کن

بزار اون برات تصمیم بگیره نه خودت

بار همه چی از روی دوش خودت برداشته میشه

مثبت اندیش باش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من نمیتونم خیانت رو تحمل کنم دردش خیلی زیاده مطمینم پدرمادرم میمردن اینقدر درد نداشت غصه داره از پا ...

توهیچی کم نداری

مردا همشون هوس باز هول کثیف و عوضی ان

مرد خوب وجودنداره فقط لو نرفته

گورباباشون

درخواست دوستی نمیپذیرم هرکی میخای باش

شوهرت رو هم واگذار کن به خدا

برای هدایتش دعا کن

از خدا هدایت و راهنمایی بخواه

بگذار خدا تصمیم بگیره نه خودت

البته شرطش اینه که صبر و بردباری خودت رو زیاد کنی

محکم و با استقامت باشی

خدا یا شوهرت رو هدایت می کنه، یا خودش در نهایت اون چیزی که لایقش هست میزاره کف دستش

ببین نگاه اینو یه فردی که سرطان خون داره نوشته :

سلام میدونم زندگی یه کم سخت شده ولی باور کنید اگر خود کشی کردید تو همون دقیقه ای اول پشیمون میشی ولی دیگه هیچ فایدهای ندارد بهتره با یه روانپزشک مشکلات خودتون رو در میان بزارید یه کم به فکر خانواده ی خودتون باشید هر چقدر این زندگی سخت باشه باز هم از زیر خاک بهتره من خودم سرطان خون دارم نمیدونم چند وقت زنده هستم ولی امیدوارم این پیام روی یه نفر هم شده تاثیر بذاره به امید روزهای خوب برای جوونای کشورم

اینم یکی دیگه :

راه خلاص شدن از مشکلات زندگی خودکشی نیست تورا خدا نکنید این کارو .دنیا ارزش خودکشی نداره .حتما اگه به خودکشی فکر میکنید به پزشک مراجعه کنید

لبخند بزن، اینطوری زیبا تری🙂✨️

پاسخ روانشناس (از سایت drhast ) :

با سلام و وقت بخیر.

خواهر بزرگوار مشکلات روانشناختی هم درست مانند بیماریهای جسمانی همه را گرفتار میکند؛ حال برای برخی کمتر و برای برخی شدیدتر.

اختلالات روانشناختی هم همانند بیماریهای شناخته شده جسمانی قابلیت درمان دارند و درمان هم شامل مصرف داروها به مدت مناسب و البته رواندرمانی است.

شما زمانی میتوانید ناامید باشید و همه راهها را بسته بدانید که ابتدا درمان را شروع و کامل کرده باشید!

پیشنهاد میکنم حتی اگر امکان مراجعه حضوری ندارید با شماره های 1480 و 123 تماس تلفنی داشته باشید حداقل در حد درد و دلی به آرامش شما کمک خواهد کرد.

اینم پاسخِ دوتا روانشناسِ دیگه :

عزیزم کاملا میفهمم چقدر درد داری که اینطور فکر میکنی.

همین که اینجا نوشتی یعنی یک گوشه از وجودت هنوز امیدی داره که کسی صدات رو بشنوه.

لطفا بدون که الان لازم نیست تنها بمونی توی این حجم از ناراحتی تو سزاوار کمک و آرامشی، خیلی بیشتر از این دردی که الان داری تحمل میکنی خودکشی زاهحل این دردها نیست فقط فرصتی که ممکنه برای بهتر شدن وجود داشته باشه رو ازت میگیره تو ارزشمندی حتی اگر خودت الان اینو حس نکنی.

یک قدم کوچیک مثلا با یک مشاور حرف بزنی یا به اورژانس اجتماعی 123 زنگ بزنی هیچ قضاوتی نیست، فقط یک نفر هست که بتونه کمک کنه و همراهت باشه.

ازت میخوام یکمی صبر کنی و این فرصت رو به خودت بدی تو لایقش

من عمیقا متاسفم که چنین درد و رنجی را تجربه میکنی.

هیچ چیز در این دنیا ارزش نداره که تو بخاطر آن بخواهی زندگی نکنی، حتی اگر الان همه چیز غیرقابل تحمل به نظر برسه.

اگه الآن داری اینو میخونی، یعنی هنوز یه ذره توی وجودت امید مونده.

حتی اگه خودت هم باورت نشه.

میدونم حس میکنی ته خطی، میدونم فکر میکنی هیچ راه دیگه ای نمونده.

اما قول میدم این حس، این تاریکی، همیشگی نیست.

مشکلات خانوادگی، آدم رو توی خونه خودش غریبه میکنه، وقتی آدم حتی تو خونش هم آرامش نداره، دنیا واقعا وحشتناک میشه.

اما یه چیزی رو یادت باشه: ، آدمها میتونن عوض بشن، یا تو میتونی مسیرتو عوض کنی.

شاید الآن باورت نشه، ولی یه روزی میتونی از این مسیر سخت رد بشی و توی آینده به این روزها نگاه کنی و بگی: خدایا، چه سخت گذشت.

ولی گذشت هستی