2777
2789
عنوان

عجیبه

44 بازدید | 8 پست

مردم تاپیک میزنم هر چی دلشون میخواد میگن بعد تاپیک رو قفل میکنن که نشه جواب داد جالبه

هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که ازتون معذرت خواهی کنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مثل این تاپیک ایرانیای نژاد پرستزیرشم نوشته تخریب صد از صد خب قفل نکن بفهمی تخریب یعنی چی 😂🤌🏾

میخواستم جوابشو بدم دیدم قفله

میخواستم بگم دوست عزیز اولا ایرانیان نژاد پرست نیستن ثانیا یه زمانی افغانستان جزو ایران بوده ایران که جزء افغانستان نبوده که اومدین میگین همه چی رو به نام خودتون زدین

هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که ازتون معذرت خواهی کنم❤️

چقدر هم خوشحال بود از ازدواج نکردن ایرانی ها و تک فرزندی برخی خانواده ها نکنه نقشه داشته باشن؟🙃

آخه والا من نژاد پرست نیستم به همه کشور ها و ملیت ها هم چه افغانستان باشه چه عراق باشه چه ژاپن باشه احترام میزارم چون معتقدم همه جا خوب و بد هست اما اینکه اینطوری اومدن طلبکارانه میگن شما همه چیز رو زدید به نام خودتون رو بر نمیتابم واقعا