2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2749 بازدید | 95 پست
دور از جون این دوست عزیزمون که زود عقد کردن  والله زود نیست از لحاظ احساسی چون دخترها خیلی زود ...

ببخشيد مخالفم اينكه فقط بخاطر اينكه دختر به بي راهه نره زود شوهر كنه!!!! 

١ درصد فك كنين سركاريه!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینکه رابطه دارن ملت تو دوران دوستی؟ خب طبیعیه اینکه قبلا کمتر بوده به این دلیله که فضای جامعه بسته ...

من صد سال هم بگزره این کار رو طبیعی نمیدونم کار زشتی هست به قول دوستان گفتنش قبحش میریزه و بدتر میشه اوضاع 

ولی بگم ها سرک کشیدن و یا دخالت کردن تو زندگی دیگران کار من نیست به خدا این یه تنگر و یاد آوری دوران خودمون و زمونه الان هست و من هیچ قصد و نیتی ندارم میخوام بگم چیزهای خوب هم بود اون موقعه به عشق و علاقه احترام میزاشتن و محترم بود زندگیها ولی الان خیانت زیاد شده همین 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

مگه واقعا همینجوری نیست که دختر وپسر فقط میرن پارک وخوش میگذرونن؟؟؟؟؟

من هنوزم‌فکر میکنم درهمین حده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خخخخ😂😂چه زودم تشخیص داده دختره😄😄😄ایشالا سالم صالح و دختر باشه😍😍منم عاشششق دخترم

فداتشم عزیزممممم😄😄😄😄

شوهرمن عشق دختره همش میگه دوستدارم فلان عروسک براش بخرم میگه فلان لباسو بپوشه لوس بابا قبلا هم یه پسرداریما میگه عاشق پسرمم ولی دختر یچیز دیگه اس 😅😅😅😍

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

منو همسرم یکسال باهم دوست بودیم ولی فقط وفقط دست همو میگرفتیم حتی خانوادش رفته بودن کربلا من واسش غذا درست میکردم میبردم میخوردیم ولی حتی تو خونشونم که بودن یکبار نگفت حتی روسریتو بردار موهاتو ببینم واقعا چشم ودل پاکه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منو همسرم یکسال باهم دوست بودیم ولی فقط وفقط دست همو میگرفتیم حتی خانوادش رفته بودن کربلا من واسش غذ ...

میدونی به عشق و احترام که برای طرف ارزش قائله این کار رو نمیکنه نمیدونم به قول دوستان این چیزها شخصیه امیدوارم خوشبخت باشید 

من میگم الان هم اگه به عشق و علاقه پایند باشن زندگی ها گلستان میشه 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
میدونی به عشق و احترام که برای طرف ارزش قائله این کار رو نمیکنه نمیدونم به قول دوستان این چیزها شخصی ...

دقیقا همینطوره