2777
2789
چند ماهه حافظه ام یاری نمیکنه
گاهی اتفاقات کوتاه مدت رو یهو یادم میره و بعدهرکاری میکنم ذهنم یاری نمیکنه
این مسئله برام مشکل ساز شده
تمرکز ندارم.دارم برا ارشد هم میخونم اما با این حافظه خراب چیزی یادم نمیمونه
تو سفرمون رفتم از صندوق عقب ماشین وسایل بردارم نمیدونم چطور شد کلیدها مونn همون پشت ومنم صندوق رو بستم یهو یادم افتاد کلیدها اونجاست و ماشین همه درهاش قفل!!!!!!!!حتی یادم نمیومد کدوم سمت گذاشتمش
کمکم کنین توروخدا
کسی مثل من بوده؟
راهکاری نداره؟قرصی غذایی و.......
یا اینکه دچار آلزایمر شدم بااینکه 28 سالمه!!
منم اینجوریم 😭😭اونروز تو کتابای ارشد شوهرم داشتم میخوندم که یه بیماری ای هست با این مشخصات من. لو ندادم به شوشو هنوز اخه امروز با عصبانیت کفت دفعه ی اخرت باشه میکی فلان چیزمو ندیدی
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شقایق جان
دقیقا منم مثل شما
دو سه ماه داروی افسردگی خوردم و بعد گذاشتمش کنار
زندگیم کلا درگیرم
از بعد ازدواجم و بچه دارشدنم
مشکلات زیادی داشتم و دارم و حتی منجر یه بیماری هم تو من شده

کتاب میخونم اما نمیفهمم چی به چیه
نخودچی کشمش بخور، عدسی بخور.
جدول حل کن، سعی کن تا حد ممکن زیاد روی مشکلات و دغدغه‌هایی که داری فکر نکنی. مثلا برای حل یه مشکل یه تایم خاصی در نظر بگیر. گاهی بیخیال همه چی بشو.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
دقیقا منم وسط کتاب خوندم یه هو میبینم حواسم سرجاش نبوده نفهمیدم چی شده باز برمیکردم میخونم مثلا من خونه ی بعضی اقوام چادر سر میکنم امروز میخواستم برم حسینیه هرچی کشتم چادره پیدا نشد هرچی فکر میکنم نمیدونم خونه ی کی جا کذاشتم 😭😭😭😭
اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-
مامان مهتاب
منم همین اتفاق افتاده برام
یه چیزی میذارم جایی بعد اصلا نمیدونم کجا گذاشتم یه چند روز بعد یادم میاد

نخودچی و عدس و امگا3 و جنسینگ رو حتما باید تو رژیم غذاییم جا بدم هرروز بلکه فرجی شد