2777
2789
عنوان

یبوست شدید

81 بازدید | 17 پست

من چندین ساله یبوستم و شاید سالی یک بار دفع داشته باشم شش بار کلونوسوکوپی هم کردم سالم بوده دکترا چیزی واسه گفتن واقعا ندارن جز اینکه رژیم داشته باش و فیبر و منم دیگه واقعا هیچ غذایی نمیخورم جز سوپ و میوه جات ولی اصلا دفع ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سالی یه بار یا هفته ای یه بار؟

سالها جنگیدم ... گفتم بهم بچه بده ولی تو ندادی .... خدای مهربونم الان تو این لحظه با این اتفاقهایی که برام افتاده به این مرحله از درک رسیدم که واقعا به صلاحم نبوده بچه دار بشم.خدایا ازت ممنونم که همیشه حواست بهم بوده لطفا بازم هوامو داشته باش و تنهام نزار

شاید چون غذایی نمی خوری

بافت روده ات چطوره

بعضا بافت پوششی روده به غذایی حساسیت داره و پوششش آسیب می بینه گاهی احساس عدم دفع کافی داری در حالی که دفعت نرماله یا مدفوعش دونه ایه یا حجم کافی نداره

مامان منم دارع خیلی بده نمیدونمچی بخوره

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم. اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای سلامتی وظهورمهدی موعود(عج) وحاجت روایی همه ومن یه صلوات بفرستی♡

اتفاقا من دوماهه دارم امروز رفتم ی جایی ی چیز جدید گرفتم میگن خوبه و ی آشنا معرفی کرد

چی داده بهت ..سنا نیست یوقت ؟

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

دانه سیاه توسه گوگل بزنی برات بالا میاد عکسش از عطاری بگیر روز دوتا دونه ازش بخور

اتفاقا به توصیه نی نی سایتا خریدم گفتن بزار تو دهنت موک بزن تا تموم بشه ..من یکیو گذاشتم یعنی لامصب عین زهر مار ..باورت نمیشه تا چند روز مزش تو دهنم بود تهوع گرفتم ..چطور خوردی من اصلا نتونستم

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

اتفاقا به توصیه نی نی سایتا خریدم گفتن بزار تو دهنت موک بزن تا تموم بشه ..من یکیو گذاشتم یعنی لامصب ...

اونجوری نخور میتونی همینجوری سالم قورت بدی اذیت نشی بعدش آب زیاد بخور. شاید یذره حالت تهوع بده ولی خیلی خیلی خوبه

بنام انسانیت که دین من است