2777
2789
عنوان

نهایی

83 بازدید | 12 پست

کمکککک😭

من یازدهم هستم اعتراض زدم به نمره هندسه ام چون مردود شده بودم و میدونم که بیشتر میشدم الان فقط بهم یک ونیم نمره هم اضافه کنن من قبول میشم و الان نمیدونم باید چیکار کنم الان چند روز گذشته و نتیجه اعتراض نیومده نمیدونم برم امتحان بدم شهریور یا نه

میشه بهم بگید چون من تاحالا هیچ درسی نیوفتاده بودم و اولین بارمه😭

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب دو روز دیگه نتایج اعتراض میاد تاریخ امتحان هندسه ۳ روز وقت هست؟

یعنی شنبه میاد؟ من یکشنبه امتحان هندسه دارم ایشالا شنبه بیاد قبول بشم چون واقعا تا حالا نیوفتادم و الان خیلی حالم بده

سالانه شدم 9.5 ولی همه میگن تک ماده نزنید که

چرا تک ماده نزنی ؟

در صورتی واسه ترمیم معدل مشکل پیش میاد که دیپلم ناقص باشی ، دیپلمت تکمیل باشه رواله

از مدیرتم بپرس اگه میخوای ، راهنماییت میکنه اوکیه

نگران نباش

یعنی شنبه میاد؟ من یکشنبه امتحان هندسه دارم ایشالا شنبه بیاد قبول بشم چون واقعا تا حالا نیوفتادم و ا ...

عشقم ببین آرامش داشته باش بشین هندستو بخون

میگن که تا دو روز دیگه میاد

۱ درصد نیومد برو بده امتحانو

اینجوری چیزی که پیش اومده تو باید شرایط فعلی هندل کنی با ای کاش چیزی نمیشه

من شک دارم به شادیای شما 🗣

چرا تک ماده نزنی ؟ در صورتی واسه ترمیم معدل مشکل پیش میاد که دیپلم ناقص باشی ، دیپلمت تکمیل باشه روا ...

تک ماده چطوریه دقیقا؟ نیاز بزنم چون من سال بعد ترمیم میکنم حتما هندسه رو

عشقم ببین آرامش داشته باش بشین هندستو بخون میگن که تا دو روز دیگه میاد۱ درصد نیومد برو بده امتحانوای ...

خیلی استرس دارم واقعا از طرفی هم خودم بعد از امتحان نگاه کردم به نظرم نهایی حداقلش ده میشدم چون واقعا هندسه نخونده بودم پریود بودم ولی نمیدونم الان چیکار کنم احتمالا امتحان بدم دیگه چاره ای نیست