2777
2789

من هر وقت گریه میکنم میرم خودمو تو آینه میبینم ببینم وقتی گری۸ میکنم خوشگل میشم یا نه 🤣🫣

مهربونم ولی جدی تشریف دارم✨ پس حرفی نزن که جدی بشم🙂ولی خیلی دلسوز و مهربونم پس بازی نکن با روحیم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

به بدبختیام فکر میکنم 🤣

به کسایی که از دنیا رفتن🖤

به رفتار ها کراش احمقم که پسر داییمه🤣

به این سه تا گزینه هم زمان فکر میکنم گریه میکنم🤣

بهترین جا برای گریه کردن تو دستشویی هست که هیچ کی نیست نه مامان نه بابا نه داداش یا گوشه اتاق🤣

مهربونم ولی جدی تشریف دارم✨ پس حرفی نزن که جدی بشم🙂ولی خیلی دلسوز و مهربونم پس بازی نکن با روحیم

واییی دقیقااا منم نمیتونم جدیدا گریه کنم گلوم درد میگیره از بغض منفجر میشه اما فقط اشک میاد از چشمام ...

منم

به بدبختیام فکر میکنم 🤣به کسایی که از دنیا رفتن🖤به رفتار ها کراش احمقم که پسر داییمه🤣به این سه تا ...

من قبلا به بدبختیام فکر میکردم گریم میومد اما الان نه فقط بدتر حسرت میکشم و هیچی به هیچی

🫠🐈

باورت میشه چند ساعت پیش گریه کردم ولی بازم دلم میخواد گریه کنم تا سبک شممم

آهنگ دلتنگی شهریار پیروزفر رو پلی کن زار بزن

هزار عیب و دو صد نقص در وجود من است تو با نگاه محبت مرا تماشا کن ......... ☘️☘️ کاربر قدیمی برای چندمین بار تعلیق شدم

آهنگ دلتنگی شهریار پیروزفر رو پلی کن زار بزن

لالایی هم پلی میکنم گریم میگیره ولی انقدر گریه کردم احساس میکنم اشکام خشک شده حتی دیگه لالایی هم جواب نیست

🫠🐈