2777
عنوان

مسائل شخصی

233 بازدید | 19 پست

الان تو یه تایپیک بودم که ماشالله کاربرا ازجزییات رخت خابشون پرده برداری کردن هرکس اعتراض میکرد بهش میگفتن پیرزن قدیمی.قضاوت باشما اگر دوتامردبا آیدی زن بیان توتایپیک قشنگ میفهمندکی باشوهرش تو رخت خاب چطوریه.سوژه هاشونوانتخاب میکنندو خیانت انجام میشه.مازنهاخودمون دشمن خودمونیم.قبول دارید؟

چه بد 

فکر میکنن کسی نمیشناسه و... 

خیلی کار اشتباهیه 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نبودی تو تایپیکش خیلی خجالت آوربود.درحدی که یه کاربرآقا گفت زشته این چه حرفاییه که میزنید

😨😨😨😨😧😧😧😧

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اي بابا جوري ميگيد آقا اينجاست فلان انگار هيولاست! تازه شمارو كه بي حجاب كه نميبينن چه مشكلي داريد آ ...

عزیزم حرف شمامتین،مارو نمیبینند اما آغازخیلی از دوستیها،روابط،خیانت درفضای مجازی چطوریه؟بادوتالایک،دوتاپیام قشنگ.بخصوص کسانیکه نفس ضعیفی دارندمورد بی مهری همسروخانواده قرارگرفتند.شماخانمیه خودتو نبین