2777
2789
عزیزم من متوجه نشدم .شما میگی برایه اینکه گناه نکنم زود ازدواج میکنم.بعد میکی تا یه سال قراره رابطه ...

عزیزم گناه نکردن یکی از دلایلشه و گناه کردن فقط رابطه جنسی نیست

I'm always hungry or tird or Both
خانومای گل منم راهنمایی کنید الان ازدواج سفید چیشد کاملا گیج شدم؟

عزیزم ازدواج سفید یعنی دختر و پسر باهم هم خونه میشن رابطه جنسی هم دارن تو مسائل مادی هم کمک خرج هم میشن اما این ازدواج ثبت نمیشه ثبت رسمی یا همون عقد و دختر و پسر خیلی راحت میتوننربعد یه مدت هم دیگر و ترک کنن بدون هیچ مشکلی

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین (ع)❤️مرا به جایی ببر که هر شب، شب آرزوهاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید به خود اون فرد و اخلاق و رفتارش نگاه کرد من خودم بدجور سرسختانه مخالف ازدواج سن پایین مخصوصا مرد ها هستم چون فکر میکنم زود خسته میشن نمیدونم فکرم تا چقد درسته

ولی پسردایی های بنده تو سن کم ازدواج کردن و زندگی خیلی خوبی دارن 

بستگی به طرف داره چقد عقلش کامل شده و میتونه ی زندگی و بچرخونه

خانواده هم مهمه ها تو این مسئله

💙💙💙💙
عزیزم گناه نکردن یکی از دلایلشه و گناه کردن فقط رابطه جنسی نیست

ولی من خواهرانه میگم یکم صبر کن.حداقل به این زودی ازدواج نکن.بیشتر تو عقد بمون.با سابقه اعتیادی که داره و سن کمت خیلی ریسک بزرگی میکنی.حتما حتما درستو ادامه بده چون وقتی با این شرایط داری ازدواج میکنی مسلما ایندت مبهمه.البته نمیگم خدانکرده بده اما ابهام داره

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
😘😘😘😘😘😘

بعدم عزیزم من کاری به ازدواج سفید ندارم ولی اینو خوب فهمیدم که مرد بعد ازدواج از رابطه جنسی که حقه خودش میدونه به این اسونی نمیگذره.شاید یه هفته یه ماه صبر کنه اما یه سال نه

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
میسی از نصیحت 😘

خواهش میکنم.امیدوارم حالا که تصمیمتو گرفتی هیچ وقت پشیمون نشی

بعدم عزیزم من کاری به ازدواج سفید ندارم ولی اینو خوب فهمیدم که مرد بعد ازدواج از رابطه جنسی که حقه خ ...

آقا خدارا چ دیدی شاید من اصلا نگفتم بهش ی ماه دیگه اینقد آمادگی پیدا کردم ک گفتم عقد و عروسی باهم 

خدا کریمه

I'm always hungry or tird or Both