2777
2789
عزیزم نامزدم ی شرایطی داره ک میخواد زودتر مستقل از خانوادش بشه شاید آمادگی پیدا کردم ازدواج سفید شد

من شنيدم كه تا همسراتون با هم رابطه نداشته باشن ازدواجشون فقط كلامية اما لغت سفيد رو نشنيده بودم ... اما بنظرم اگر اون آقا علاقه بهت داره صبر ميكنه تا شما آماده باشي بعد بريد تو يك خونه 

خدايا به اميد تو ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنيدم كه تا همسراتون با هم رابطه نداشته باشن ازدواجشون فقط كلامية اما لغت سفيد رو نشنيده بودم ... ...

میگم ک اون نمیدونه در مورد آمادگی داشتن یا نداشتن من شاید باهاش صحبت کنم بپذیزه

I'm always hungry or tird or Both
متاسفانه اختلاف فرهنگی تو ایران موج میزنه ی سری اپدیت و روشن فکر ی سریا هم ک متاسفانه هنوز تو نظام ...

بچه باید بچگیشو بکنه. به نظر من هیچ وقت برای زن بودن شستن و تمیز کردن و پختن و مسائل زناشویی دیر نیست. اما بچگی دیگه برنمیگرده.

خواهش میکنم دنیای قشنگ بچگی و با دنیای پر از درگیری بزرگترها زود عوض نکنین

ازدواج سفيد در تمام دنيا به ازدواج بدون رابطه جنسي ميگن ولي در ايران به ازدواج با تمام مسائلش بدون ...

خخخخخ من منظورم در تمام دنیا بود

اون خانومه کلا میخواست بگه من خیلی بلدم

دختر شما خیلی خوبه ولی من چند ماه بعد نامزدیم فهمیدم این چیزارو

حتما شما هم خوبی عزیزم .زود ازدواج کردن دلیل بر بدی یه آدم نیست.  من فقط میگم از دورانی که دغدغه ات میتونه ورزش و کتاب خوندن و درس و دانشگاه باشه زود دست نکشین

حتما شما هم خوبی عزیزم .زود ازدواج کردن دلیل بر بدی یه آدم نیست.  من فقط میگم از دورانی که دغدغ ...

فدات ولی هرکسی ی دلایلی داره ک نمیتونه به همه بگه و منم ی دلایلی دارم

ازدواج سفيد در تمام دنيا به ازدواج بدون رابطه جنسي ميگن ولي در ايران به ازدواج با تمام مسائلش بدون ...

در اروپا ازدواج سفید به شبه ازدواج یا پیش زمینه ازدواج گفته ميشه و کاملا رابطه جنسی هم وجود داره توش بدون اون رسم و رسومات یا به زبون خودمون عقد کردن 

۱۸ خیلی زوده صبر کنی خواستگا ای بهتر میاد دانشگاه بری موقعیتت بهتر میشه

با دانشگاه رفتن موقیعیت بهتر نمیشه مهم اینه خدا تو سرنوشت هرکسی چی نوشته.انشالله که سرنوشت خوبی داشته باشی و عاقبت بخیر شی عزیزم.اگر مذهبی هستی و دوست داری زن طلبه باشی قبول کن انشالله خدا کمکتون کنه زندگی عالی داشته باشید و خوشبخت شید

اتفاقا تو کل دنیا همه چیز هست بدون ثبت در شناسنامه دختر پسرایی که باهم هم خونه میشن تا هم تو مسائل مادی کمک خرج هم باشن هم چیزای دیگه اصلا مستندش ساختن که یه قسمتاییشو توی اینستا دیدم

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین (ع)❤️مرا به جایی ببر که هر شب، شب آرزوهاست
عزیزم نامزدم ی شرایطی داره ک میخواد زودتر مستقل از خانوادش بشه شاید آمادگی پیدا کردم ازدواج سفید شد

عزیزم من متوجه نشدم .شما میگی برایه اینکه گناه نکنم زود ازدواج میکنم.بعد میکی تا یه سال قراره رابطه نداشته باشیم چون من امادگی ندارم.پس وقتی هنوز امادگی نداری از چه گناهی میترسی.؟؟ 

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..