2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونم در خارج از کشور اینجوریه  ولی در ایران هستن خیلی ها ک بعد عروسی بهم قول دادن ک کاری ند ...

خب ازدواج سفید دقیقا برعکس اینه که تو داری میگی😒

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم
خیلیا هستن ک عروسی کردن ولی بهم کاری ندارن

کارنامتو گرفتی شما؟😑

این سن واسه ازدواج خیلی زوده با اینکه داداشم و زنداداشم ۱۹ ۱۷ سالگی ازدواج کردن و الان خوشبختن ولی به نظر من ازدواج کردن تو این سن خیلی بده . البته نظر منه چون یکی از فامیلامون الان دو سالم از من کوچیک تره بچش چند وقت دیگه بدنیا میاد

زِندِگی کَسی به ما رَبط نَدارَد💎🍃🌙
چه ربطی داره ازدواج سفید تو خارج باب هست و هیچ عقدی در کار نیست دختر و پسر باهم زندگی میکنن ولی رسما ...

اینجا هم کم کم باید مثل همون ور بشه

دیگه نباید ملاک رو باکرگی دختر باشه

ایشالا ک کم کم همینطور بشیم

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
تازه نه ماه نامزدیم ی سال بعد عقدم عروسی 😂😂

وای اشتباه منو نکن تورخدا 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
کارنامتو گرفتی شما؟😑 این سن واسه ازدواج خیلی زوده با اینکه داداشم و زنداداشم ۱۹ ۱۷ سالگی ازدواج کر ...

کارناممو دوم تیر میگیرم و نتیجشم حتما واستون ارسال میکنم

I'm always hungry or tird or Both
خب من چه کنم الان؟ در نظر من زوده مخصوصا برای سن پسر اینجا هم تبادل نظره و منم نظرمو گفتم

منم چیکارکنم الان که انقدرعصبی هستی؟ اینجاتبادل نظردوستانس ومن شمارودوست خودم میدونستم ومثل دوتادوست نظرموبهت گفتم واقعاکه بااین برخوردوعکس العملتون

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘
نمیشه که پس ازدواج میکنی براچی ؟؟؟؟؟ خوب جلوگیری کنید منم همسن توبودم عقدکردم

خو گفتم شاید آمادگی پیدا نکنم

اصلا شاید ی ماه دیگه آمادگی پیدا کردم کسی چ میدونه

I'm always hungry or tird or Both