2777
2789

استارتر ازت خواهش می‌کنم فعلا دست نگه دار و برو تا حدود ۲۲ سالگی که لیسانس را تموم کرده باشی صبر کن. بگذار یک مقدار معیارهات شکل بگیره بعد تصمیم بگیر.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۹ سالمه یه خر درون بسیار فعال و یه کودک درون بیشعور دارم....چهطوری تو سن کم ازدواج میکنید آخه؟؟؟؟؟؟برام جالبه چون هنوز عاشق کارتونم و همه ی کارتون هارو میبینم😂😂😂😂

من شماره  ۱ :اسیر شدیم این وقت شب. من شماره ۲ :دهنتو ببند....دهنتو ببند...
طلبه ها سربازی نمیرن اونجوری که من شنیدم.

حتما مطمئن شو. اگه از پسره خوشت اومده و خانواده خوبی هم دارن یکم تحقیق کنید و بعد جواب مثبت بده. اصلا فک نکن ک سنت کمه و... هرچه جوونا زودتر ازدواج کنن کمتر به فکر گناه میفتن. خوشبخت بشی❤

اتفاقا اونا خیلی ب فکرمنن و شما ب جای این حرفای ناراحت کننده میتونستی بگی خوشبخت باشین

ایشالله خوشبخت باشید ولی خوشبختی در استفاده از عقل هست. نه در دعای من.. اگر به دعای من کسایی که کارهای اشتباه می‌کنند خوشبخت می‌شدند من از خدام بود. از صبح تا شب می‌گفتم خوشبخت بشین. ولی من چیز بهتری دارم به شما می‌گم. هنوز عقد نکردی... دلیل‌هایی که برای استارتر نوشتم را بخون. 

عزیزم اینجا تا یه حرفی بارت نکنن و پیشگویی نکنن که در آینده پشیمون میشی اسمش نی نی سایت نیست که

اره واقعا هرکسی ب من میرسه میگه بعدا پشیمون میشی

ولی من اینقد خوب زندگیمو می‌سازم ک همه از حرفشون پشیمون شن

I'm always hungry or tird or Both
چي بگم والا اميدوارم حداقل شوهرت آدم خوبي باشه  

بعضیا شوهر کردن براشون بهتره

والا منم بچه مدرسه ای بودم دخترایی تو کلاسم بودن ک به معلم مرد رحم نمیکردن

اینا هم امپرشون بالاس هم پدر و مادر نمیتونن کنترلشون کنن

برای همین شوهر کردن بهترین راه حله

ایشالا ک خوشبخت باشن

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜