2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایدشوهر اون 16ساله ام سنش زیاده زندگیشوجمع کنه.این پسره 20 سالشه خییلی بچه هنوز

چی بگم 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

پسره سنش خیلی کمه

خودت حالا بگیم هجده سالت شده با اینکه زوده ولی طوری نیس

اما برا پسر بیست سال خیلیییی زوده

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
شما هم خیلی داری اشتباه می‌کنی و اینو ده سال دیگه متوجه می‌شی. الان باید پدر و مادر شما به فکرت باشن ...

اتفاقا اونا خیلی ب فکرمنن و شما ب جای این حرفای ناراحت کننده میتونستی بگی خوشبخت باشین

I'm always hungry or tird or Both
تازه نه ماه نامزدیم ی سال بعد عقدم عروسی 😂😂

سال بعدشم بچه به بغل 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

چرا بچه‌ها رو زود نمی‌فرستیم سر کار چون معتقدیم بچه باید هنوز وقت داشته باشه یاد بگیره و بازی کنه. چون اون بازی کردن براش بهترین یادگیری هست و در آینده بهش احتیاج داره. چون دست آخر پول‌های فرد رو نمی‌شمارند که زودتر شروع کنه بلکه توانایی‌هاش به کمکش می‌یاد.

برای ازدواج هم همینه. دنیای امروز آدم‌ها نیاز به تخصص و دانش زیاد دارند. برای رو به رو شدن با زندگی باید خیلی چیزها یاد گرفت. دانشگاه رفتن جز واجبات هست برای خانوم‌ها و آقایون و دیدشون رو باز می‌کنه و به اونا زمینه‌ی تخصصی می‌ده که بتونن موفق باشند. حالا شما اگر این فرصت رو از کسی بگیری و زودی ازدواج کنه مثل این می‌مونه که برای یک بچه‌ی رو به رشد یک لباس بخری برای همیشه‌ی زندگیش. اون فرد عوض می‌شه و رشد می‌کنه و باید هم رشد کنه و عوض بشه. پس نباید زود ازدواج کنه.

برا منم ۱۸سالگیم ی خواستگار اومد ک همچی داشت

خونواده، پول ، ماشین و حتی میتونستم باهاش کلی سفر دبی و ترکیه و... برم

ولی قبول نکردم. متولد ۶۸ بود...یعنی میخواست ی بچه گیربیاره ک هر غلطی کنه من نفهمم و از گذشتشم سر در نیارم

متنفرم از ازدواجای این شکلی

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
اتفاقا اونا خیلی ب فکرمنن و شما ب جای این حرفای ناراحت کننده میتونستی بگی خوشبخت باشین

عزیزم اینجا تا یه حرفی بارت نکنن و پیشگویی نکنن که در آینده پشیمون میشی اسمش نی نی سایت نیست که