2777
2789
عنوان

شکایت فتا

33 بازدید | 14 پست

بیشرف یکماهه بسته امو نفرستاده تازه توهین هم میکنه و هرچی از دهنش در میاد میگه مبلغ کمی هم نیست

فتا چطور باید شکایت کنم ازش؟

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

مبلغش چقدره؟

و نوع پرداختت چطوری بوده درگاه داشت یا کارت به کارت کردی؟

بگو تا راهنمایی کنم

‎‌‌‎‎‌‌𝓉ℴ 𝒶𝒷𝒶𝒹ℴ 𝓎ℯ𝓀 𝓇ℴ𝓏ℯ 𝓂𝒶𝓃𝒾 𝒹ℯ𝓁𝒷𝒶𝓇 تو اَبَدو یِک‌ روزِ مَنی... ♾🤍🖇•️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبلغش چقدره؟و نوع پرداختت چطوری بوده درگاه داشت یا کارت به کارت کردی؟بگو تا راهنمایی کنم

درگاه داشت

۱۰ میلیونی میشه

بیشرف دارم از حرصش دیوونه میشم الکی میگفت بسته رو فرستادم میگم کد بده شروع کرده به توهین

برو حضوری پلیس فتا شکایت کن

پلیس فتا مستقیم شکایت قبول نمیکنه چرا وقتی اطلاع ندارین مردم رو گمراه میکنید؟

‎‌‌‎‎‌‌𝓉ℴ 𝒶𝒷𝒶𝒹ℴ 𝓎ℯ𝓀 𝓇ℴ𝓏ℯ 𝓂𝒶𝓃𝒾 𝒹ℯ𝓁𝒷𝒶𝓇 تو اَبَدو یِک‌ روزِ مَنی... ♾🤍🖇•️

والا من بابت پیامک هایی ک داشتم مستقیم رفتم پلیس فتا شکایت کردم بعد معرفی شدم دادگاه و پیگیری مردم،،،استاد فیلسوف😏

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 

حس میکنم تو همه چی اطلاع داری و این خیلی خوبه

اتمام حجت..، سفر کردم از این دیار هر چه صبر کردم نگاهتو ندیدم خیلی گشتم که تورا ببینم بین تمام مردمان این دیار فقط به دنبال تو دویدم حالا که تو رو دیدم ردم زدی چون بهتر از من دیدی تمام داشتههامو دادم حالا تو جنونم را نشانه گرفتی حالا که رفتی دیگر چیزی برای از دست دادن ندارم باشه تو خوش باش و همه جا از بی وفایی من بخون شاید به یه با وفایی برخوردی و ترو با زندگی اشنا کرد 💛

برای شکایت باید برید دفتر قضایی محل زندگیتون

شکایت ثبت میشه بعد هزینه شکایت هم ممکنه از یک میلیون تا ۲ میلیون باشه

بعدش ارجاع میدن دست یک افسر از پلیس فتا تحقیقات بکنه اگه صلاح بدونه همون مبلغ رو تو حساب اون طرف مسدود میکنه البته قبلش حتما تماس میگیره و بهش اطلاع میده که پولتو پس بده.

بعدش پرونده میره دادسرا جرایم رایانه ای احتمال اینکه نتیجه بده خیلی کمه

🔵

والا من بابت پیامک هایی ک داشتم مستقیم رفتم پلیس فتا شکایت کردم بعد معرفی شدم دادگاه و پیگیری مردم،، ...

پلیس هیچ کجای ایران بصورت مستقیم از کسی شکایتی قبول نمیکنه

شکایت توی دفتر قضایی مطرح میشه نه پلیس

خوده دفتر قضایی ارجاع میده به پلیس فتا البته اگه نیاز باشه

🔵

برای شکایت باید برید دفتر قضایی محل زندگیتونشکایت ثبت میشه بعد هزینه شکایت هم ممکنه از یک میلیون تا ...

همین دیکه چون نتیجه ای نداره اینقدر پررو تشریف دارن

پلیس هیچ کجای ایران بصورت مستقیم از کسی شکایتی قبول نمیکنهشکایت توی دفتر قضایی مطرح میشه نه پلیسخوده ...

والا من اول رفتم پلیس فتا بعد که اطهاراتمو گرفت بهم گفت از دفتر قضایی شکایت کیفری ثبت کن و گفت پلیس هم یچیرو صورت جلسه کن

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
همین دیکه چون نتیجه ای نداره اینقدر پررو تشریف دارن

نتیجه گرفتنش برای مبالغ پایین نیست ولی اگه پول زیادی بود حقیقتا میگفتم تا آخرش دنبالش بری

ممکنه برای این ده میلیون نزدیک ۵ میلیون خرج بکنی اگه نتیجه نده همون ۵ تومنم میره

بهترین راهش اینه در اینماد شکایت کنید چون گفتید اون درگاه پرداخت هم داره پس اینماد هم داره

🔵

نتیجه گرفتنش برای مبالغ پایین نیست ولی اگه پول زیادی بود حقیقتا میگفتم تا آخرش دنبالش بریممکنه برای ...

🤦🏼♀️🤦🏼♀️چه شریه

شهرمون نزدیکه ادرسشو دارم نهایت میرم همونجا

ولی از اینکه اینجورب کرده بود میخواستم شکایت کنم که حساب مار بیاد دستش ظاهرا فایده نداره