آیرین۱۳۹۷ مدیر عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 11692 عنوان تبلیغ گاج | مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 45 پست وااااای چرا این گاج اینجوری میکنه. چندتا پشت سرهم. هرشبکه میزنیم گاج سیرتاپیاز فلان فلان. خسته شدم 1397/03/30 | 13:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمعدونیَ0000 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 4575 😁😁😁شيطون نبوديم زودي ازدواج كرديم فقط باعث اشناييمون شد اين موضوع حالا به هر حال😆😆ما که باور کردیم خانوم دکتر😆😆😆😆 مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند.
bhnf عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 548 اره با مبتكران ادغام شد كناباي مبتكران برا كنكور خوب نبودن اصلا برا تيزهوشان و اينا خو ... اره ...من شیمیشو میخوندم خیلی خوب بود...منم ب یاد اون روزا افتادم چقدر خوب بود چقدر انگیزه داشتم ... هعی ..
فاطمهمعصومه عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 4934 حالا به هر حال😆😆ما که باور کردیم خانوم دکتر😆😆😆😆 😃😃اي بابا شما اول اسمت ف نيست احيانا؟؟نكنه خودشي همون كه همش منو سر اين چيزا اذيت ميكرد اتفاقا ورودي هشتادو چار و درس خونم بود😱😱😱
فاطمهمعصومه عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 4934 اره ...من شیمیشو میخوندم خیلی خوب بود...منم ب یاد اون روزا افتادم چقدر خوب بود چقدر انگیزه داشتم ... ... اره مهندس بازرگان بودنوبسندش😍
شمعدونیَ0000 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 4575 😃😃اي بابا شما اول اسمت ف نيست احيانا؟؟ نكنه خودشي همون كه همش منو سر اين چيزا اذيت ... 😂😂😂نه . من صنعتی شریف بودم عزیزم. حتما پروندت خرابه که اون ف هم اذیتت می کرد دیگه😂😂😂😂😂😂 مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند.
bhnf عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 548 اره مهندس بازرگان بودنوبسندش😍 اره اره 😍😍... وای مرسی ک یادم انداختی ... خیلی حالم خوب شد... منو عاشق شیمی کرده بود این اقا
bhnf عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 548 😂😂😂نه . من صنعتی شریف بودم عزیزم. حتما پروندت خرابه که اون ف هم اذیتت می کرد دیگه😂😂😂😂😂 ... صنعتی شریفی اینجا چ میکنه 😰.. چ رشته ای هستی؟
فاطمهمعصومه عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 4934 😂😂😂نه . من صنعتی شریف بودم عزیزم. حتما پروندت خرابه که اون ف هم اذیتت می کرد دیگه😂😂😂😂😂 ... اينجا چ كار ميكني خانم دكتر؟؟از شما بعيدهصنعتي شريفيا كه ديكه ايران نميمونن اين روزا همه دارن ميرن ☹️☹️هميشه اش نخورده و دهن سوخته بودم
شمعدونیَ0000 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 4575 صنعتی شریفی اینجا چ میکنه 😰.. چ رشته ای هستی؟ 😂😂😂 من جز تنها بازماندگان شریفم😂😂😂. عزیزم من خیلی وقت پیش لیسانسمو از اونجا گرفتم سال 89. الان دیگه دکترا دارم. مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند.
bhnf عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 548 😂😂😂 من جز تنها بازماندگان شریفم😂😂😂. عزیزم من خیلی وقت پیش لیسانسمو از اونجا گرفتم سال 89. الان ... ب سلامتی ...چ رشته ای؟
شمعدونیَ0000 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 4575 اينجا چ كار ميكني خانم دكتر؟؟از شما بعيده صنعتي شريفيا كه ديكه ايران نميمونن اين روزا ه ... من چون داداشم رفت بخاطر مامانم اینا نرفتم. تنها می شدم. الانم که دیگه با 2 تا بچه سخته. همین جا دانشگاه درس میدم مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند.
فاطمهمعصومه عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 4934 من چون داداشم رفت بخاطر مامانم اینا نرفتم. تنها می شدم. الانم که دیگه با 2 تا بچه سخته. همین جا دانش ... موفق باشين عزيزمهيت علمي هستين؟؟
شمعدونیَ0000 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 4575 ب سلامتی ...چ رشته ای؟ میشه نگم😭😭😭😭دانشجوهام تو سایت هستن😭😭😭😭 مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند.
شمعدونیَ0000 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 4575 موفق باشين عزيزم هيت علمي هستين؟؟ نه 😟😟😟😟جذب نمی کنن دیگه. نسل سوخته ایم. به ما که رسید همه چی خشکید مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند.
فاطمهمعصومه عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 4934 نه 😟😟😟😟جذب نمی کنن دیگه. نسل سوخته ایم. به ما که رسید همه چی خشکید اي بابا ماهم ديكه جذب استخدامي نداريم تك و توكه مطبم كه نميتونيم بزنيم اصلا