2777
2789
😁😁😁شيطون نبوديم زودي ازدواج كرديم فقط باعث اشناييمون شد اين موضوع

حالا به هر حال😆😆ما که باور کردیم خانوم دکتر😆😆😆😆

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
اره با مبتكران ادغام شد  كناباي مبتكران برا كنكور خوب نبودن اصلا  برا تيزهوشان و اينا خو ...

اره ...من شیمیشو میخوندم خیلی خوب بود...منم ب یاد اون روزا افتادم چقدر خوب بود چقدر انگیزه داشتم ... هعی ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا به هر حال😆😆ما که باور کردیم خانوم دکتر😆😆😆😆

😃😃اي بابا 

شما اول اسمت ف نيست احيانا؟؟

نكنه خودشي 

همون كه همش منو سر اين چيزا اذيت ميكرد 

اتفاقا ورودي هشتادو چار و درس خونم بود😱😱😱

😃😃اي بابا  شما اول اسمت ف نيست احيانا؟؟ نكنه خودشي  همون كه همش منو سر اين چيزا اذيت ...

😂😂😂نه .  من صنعتی شریف بودم عزیزم. حتما پروندت خرابه که اون ف هم اذیتت می کرد دیگه😂😂😂😂😂😂

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
😂😂😂نه .  من صنعتی شریف بودم عزیزم. حتما پروندت خرابه که اون ف هم اذیتت می کرد دیگه😂😂😂😂😂 ...

اينجا چ كار ميكني خانم دكتر؟؟از شما بعيده

صنعتي شريفيا كه ديكه ايران نميمونن اين روزا 

همه دارن ميرن ☹️☹️

هميشه اش نخورده و دهن سوخته بودم

صنعتی شریفی اینجا چ میکنه 😰.. چ رشته ای هستی؟

😂😂😂 من جز تنها بازماندگان شریفم😂😂😂. عزیزم من خیلی وقت پیش لیسانسمو از اونجا گرفتم سال 89. الان دیگه دکترا دارم. 

اينجا چ كار ميكني خانم دكتر؟؟از شما بعيده صنعتي شريفيا كه ديكه ايران نميمونن اين روزا  ه ...

من چون داداشم رفت بخاطر مامانم اینا نرفتم. تنها می شدم. الانم که دیگه با 2 تا بچه سخته. همین جا دانشگاه درس میدم

ب سلامتی ...چ رشته ای؟ 

میشه نگم😭😭😭😭دانشجوهام تو سایت هستن😭😭😭😭

موفق باشين عزيزم هيت علمي هستين؟؟

نه 😟😟😟😟جذب نمی کنن  دیگه. نسل سوخته ایم. به ما که رسید همه چی خشکید