2777
2789
عنوان

التهاب معده 😭😭😭😭

244 بازدید | 46 پست

سلام دوستان عزیز تروخدا منو راهنمایی کن حالم به شدت بده

من ۱/۵ ماهه درگیر درد و حس سنگینی تو سمت چپ معده ام

اوایل حالت تهو و کم اشتهایی و سنگینی سمت چپ و تنگی نفس و درد قفسه سینه داشتم رفتم دکتر ازمایش نوشت میکروب معده داشتم ۲هفته انتی بیوتیک خوردم بعدش دکتر گفت حالا قرص های ضد اسید میدم به مدت یه ماه به همراه قرص کاهش استرس گفت استرس هم داری زیاد گفتن التهاب معده داری الان ۲۲ روزه دارم مصرف میکنم قرص هارو تمام اعلاعم از بین رفته جز این سنگینی و حس درد تو سمت چپ معده چند ساعت خفیفه چند ساعت زیاد به خدا خیلی استرس دارم و نگرانم دیروز رفتم دکتر دکتر یه چندتاسوال کرد گفت فعلا نیاز به اندوسکوپی نیست یه ماه دیگه بخور اگه درست نشد برو اندوسکوپی خیلی ترسیدم کلا ۱۸ سالمه اخه طبیعیه التهاب انقدر طول بکشه😭😭😭اونم با مصرف دارو

دو نوع التهاب داریم مزمن و حاد .

اگه مزمن باشه که ۹۹درصد امکانش هست ، نیاز ب زمان داره .شاید حتی چندسال .....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوب میشی عزیزم خوشحال باش ک درمان شدنیهاسترس برات سمهقند مصنوعی کامل حذفسرخ کردنی ها کامل حذفرب گوجه ...

رعایت نمیکنم اصلا فقط نوشابه و چیز های گاز دار نمیخورم تو غذا ها همه چیز میخوردم به خدا خسته شدم ۱/۵ ماهه شما هم دچار بودید؟

ارهچرا رعایت نمیکنی؟ باید بکنی

برای شماهم درد و حس سنگینی مداوم بود سمت چپ معده تون فقط شدتش کم و زیاد می شد درسته؟ چقدر طول کشید تا خوب شید؟ ازکجا فهمیدید التهابه میکروب داشتید؟ ببخشید زیاد سوال میکنم🙏

من داغونم دو سه ساله افتضاحه

اندوسکوپی رفتم هلیکوباکتر شدید و گاستریت مزمن شدید داشتم شما داروها رو خوردی من نتونستم بخورم چند باره شروع میکنم نمیشه... انقدر لاغر شدم 34کیلو شدم با 165 قد و 36 سال سن. 😟😟

برای شماهم درد و حس سنگینی مداوم بود سمت چپ معده تون فقط شدتش کم و زیاد می شد درسته؟ چقدر طول کشید ...

اره حتی نفخ و حس هضم نشدن هم بود

چند ماه با رعایت کامل طول کشید و هنوزم رعایت میکنم ولی خوبم

آندوسکوپی شدم

Pale Blue Broken Heart