2777
2789
عنوان

چشم شور

8 بازدید | 2 پست

بچه ها عزیزان خواهش میکنم تقاضا مندم گوش کنین شاید مشکل من بینوا هم حل شد پا بیست سال پیش یه ماشین گرفتیم باهزارتا قرض و وام و فروش زمین اون موقع کسی زیاد ماشین خوب نداشت خلاصه توی فامیل همه با تعجب و ناراحتی نگاه میکردن تاابنکه به سال نکشید ماشین رو دزد برد و هنورم که هنوزه پیدا نشد خلاصه دوباره باهمون قرض و قوله و بدبختی یه ماشین گرفتیم ولی تاالان که بیست ساله نتونستبم عوصش کنبم دیگه نابوده رومون نمیشه جایی بریم و خرابه همش حالا موندم هرکاری کردبم بتونیم عوص کنیم نسد با جنگ شد یا دلار رفت بالا ماشبن گرکنمیشه شاید نزدیک ۵ساله به فکر تعویضشیم ولی نمیشه حالا من موندم ببینم واقعا دست دزد بد بود چشم شور بود چی بود که مشکلم حل نمیسه اگر نذری چیزی دارین دعایی بلدین بگین ساید گره از مشکل ماهم وا شد ثواب داره ممنونم ببخشید که طولانی شد به خدا دادم مینویم اشک تو چشم جمع شده 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

ایشالا بزودی یه ماشین بهتر بخرید

اول انرژی منفی قبلی رو دور کن ، فقط به آینده و ماشینی که قراره بخرید فکر کن ، تو این اوضاع هم هرچقدر آدم تلاش کنه باز از تورم عقب تره ، اکه پس انداز و طلا داری استفاده برای خرید ماشین

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷