2777
2789
عنوان

میترسم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا حالا طفلک مادربزرگت بیاد خونه شما چی میشه بنده خدا

شما نمیدونی چه رفتاری با ما کرده چه جور آدمی هست از گذشته خبر نداری که

ما الان خونمون برای خودمون هم آمادگی نداریم چه باشه آدم دیگه ای که باهاش ملی رودرواسی داریم

حالا هرچی بنده خدا گناه داره 🤦🏻♀️شما خوبی کنید

منم سنم کمه گناه دارم که از طرف اون کلی تخت فشار هستم هلا موقع دلش بخواد زنگ مبزنه بابام رو ادیت میکنه کاش فقط همین بود کل چیز های دیگه هست بگم هیچ مادری در حق بچش نکرده

آسایشمون رو گرفته همش اذیتمون میکنه مامان بابام کلی بهش خوبی میکنن اونا هم گناه دارن

منم سنم کمه گناه دارم که از طرف اون کلی تخت فشار هستم هلا موقع دلش بخواد زنگ مبزنه بابام رو ادیت میک ...

مادرشونه عزیزم ب اندازه کافی صددرصد برای بچه هاش زحمت کشیده

من در جریان جزئیات نیستم اما دلتو با کینه پر نکن

راستش اصلا هم ازش خوشم نمیاد گذشته کلا خاطره خوبی نداریم خدا کنه نیاد اینجا ی وقت😭😭

یکی اینکه هیچ اتفاقی برای بابات نمیوفته نفس عمیق بکش پشت سرهم دیگه واضطرابتو درمان کن

بابات میدونه مشکل دارین با اومدن مادر بزرگت؟

اگه نه

پاشو براش جا آماده کن لین وقت شب نمیبرتش هتل مرده به هرحال وغیرت روی مادر

یه زنگم بزن بهش ببین چیشد بجای ترس وفکر وخیال بیخودی

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

مادرشونه عزیزم ب اندازه کافی صددرصد برای بچه هاش زحمت کشیده من در جریان جزئیات نیستم اما دلتو با کین ...

در جریان جزییات نیستی و خبر نداری که برای بابای من زحمت نکشیدن که هیچ اذیتش هم گردن از بچگیش تا حالا

یکی اینکه هیچ اتفاقی برای بابات نمیوفته نفس عمیق بکش پشت سرهم دیگه واضطرابتو درمان کنبابات میدونه م ...

اره میدونن باهاش راحتم بهش گفتم

الان زنگ نمیزنم چون شرایط خوب نبست میدونم جواب نمیده

درسته حق دارین عزیزم❤️

به خدا نمیخوام آدم کینه ای باشم و سنگدل باشم در حق کسی بدی کنم ولی این آدم بابام هر کاری براش میکنه که هیچ کدوم از بچه های دیگش نکرده آخرش به بابام میگه تو منو دوست نداری و هر رفتاری بخواد میکنه 😭