2777
2789
عنوان

پسرعمو😂😂

129 بازدید | 20 پست

پسرعموم ۲۸ سالشه من ۲۰ سالمه

یادم نمیاد از بچگی اصلا با هم حرف زده باشیم ( دلیل خاصی هم نداره واقعا😂)

حتی الان که بزرگ شدیم هم بهم سلام نمیکنیم یعنی من میخوام سلام کنم ولی نمیدونم چرا نمیشه

شاید سالی یکبار ببینمش خیلی دیر به دیر

از بچگی خیلی زیاد به من خیره میشه در حدی که حتی مامانمم هم فهمیده این همش به من خیره میشه

یبار تو مهمونی بودیم داشت با یکی حرف میزد تا من شروع کردم به حرف زدن با عمه ام یهو صحبتشو قطع کرد به حرفای من گوش میداد

یبار هم یادمه مراسم ختم داشتیم به من گفتن باهاش برم خرید وسایل تزئینی چون سلیقم بهتره پسرعموم یه برق خاصی تو چشماش بود ولی من قبول نکردم و با یکی دیگه رفت

خجالتی هم نیست با بقیه خیلی راحت حرف میزنه و میخنده

چرا با من اینجوری میکنه؟🚶اگه هم بخوام بگم ازم خوشش میاد پس چرا اصلا از بچگی باهام حرف نمیزنه

من حسی بهش ندارم فقط میخوام دلیل رفتارشو بفهمم

نظرتون چیه؟

برا بار هزارم همه جا دارم میگم پسری از دختری خوشش بیاد

رکککککککککک وووووووووووو راستتتتتتتتتتتتت میاد به دختری که دوستش داره حسشووووووو میگهههههههههه

در غیررررررر این صووووووورت هیچچچچچچ حسی نداره

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره پسرا هم وقتی از یکی خوششون بیاد يا شوخی بیش از اندازه غیر معمول میکنن الکی الکی چرت پرت میگن يا کم صحبت میشن يا دستو پاچلفتی يعني اینجوری که طرفو میبنن خراب کاری میکنن یا لکنت زبون میگرن اینی که میگم بیشتر برای اون دست کسای میفته که دوسش دارن

احتمال زیاد ازت خوشش میاد ولی این که چراغ سبز نشون نمیده والا منم نمیدونم

اره پسرا هم وقتی از یکی خوششون بیاد يا شوخی بیش از اندازه غیر معمول میکنن الکی الکی چرت پرت میگن يا ...

دقیقا دقیقاااا یبار اومدم باهاش دست بدم هول شددد دست و پاشو گم کرد🤣

اروم باش بابا باشه😂😂

نمیخوام خدایی ناکرده آسیب ببینی

امیدوارم بدونی منظورمو

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.