2777
2789
عنوان

پسرعمو😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 20 پست
دقیقا دقیقاااا یبار اومدم باهاش دست بدم هول شددد دست و پاشو گم کرد🤣

دقیقا کسی که کوه اعتماد به نفسه چرا باید در مقابل تو یهو اینجوری دست پاشو گم کنه؟مثلا من یکی از رفیق هام که مهندس هم هست از این کت شلواری ها 😅 وقتی میاد حسابی گردو خاک به پا میکنه اصلا مثل رایس ها رفتار میکنه

یهو ایشون رفته تو رابطه همش دستو پا چلفتی شده تو اون رابطه بهش گفتم عشق چها که با تو نمیکنه🤦🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا کسی که کوه اعتماد به نفسه چرا باید در مقابل تو یهو اینجوری دست پاشو گم کنه؟مثلا من یکی از رفیق ...

خب پس چرا حرف نمیزنه مشکل من اینه که اصلا در حد عادی هم حرف نمیزنه بعد با بقیه خیلی عادی میگه و میخنده

خب پس چرا حرف نمیزنه مشکل من اینه که اصلا در حد عادی هم حرف نمیزنه بعد با بقیه خیلی عادی میگه و میخن ...

میتونی تو پیام دادن باهاش حرف بزنی حالا نه مستقیم!! مثلا ببین تو چه چیزی فعالیت میکنه و یا رشتش چیه الکی تو همون مورد مزاحمش شو و سوال بپرس مثلا بگو جهت فلان درسی که میخونی برای دوستم میخام بدونم يا فلان کاری که میکنی برای تحقیق درسیم میخام. الکی. بعد منتظر باش تو متن پیام چون راحت تر هست براش حرفو باز میکنه بعد کم کم خودش درمورد خودش باهات صحبت میکنه و بحث رو باز میکنه اگه این کارد نکرد هم خیلی مودبانه خلاصه کن و خداحافظی کن

میتونی تو پیام دادن باهاش حرف بزنی حالا نه مستقیم!! مثلا ببین تو چه چیزی فعالیت میکنه و یا رشتش چیه ...

درس نخونده اخه😂

بعدشم من قرار بود یه عکسی براش بفرستم در مورد یه کاری بود بابام گفت بده خودم براش میفرستم