2777
2789
عنوان

وایییی

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 46 پست
اینایی که گفتی به جز فیزیو و دارو بقیش بازار کار نداره اصلا حسابداری رو اتفاقا دوسش دارم ولی میگن خو ...

حسابداری کی گفته خوب نیست؟😂 خب همون دارو و فیزیو چشونه مگه

یه تورک ایرانی ... سوادشو نداری ریپ نزن ...اگه جوابتو ندادم کم نیاوردم ! فقط حوصله بحث کردن با ادمای بیکارو ندارم ... فمنیسمم ... مرد چیه کوتوله ش چی باشه (خانم دارابی)... پیکمی نباش بدبخت... اگر دین ندارید ، لاقل آزاده باشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا هعی حسابداری بنظرت خوب نیست؟ من تو کلانشهرم بازار کارش خوبه

اره خوبه من زیاد تو ای استخدامو اینا دیدم که حسابدار میخوان

من خودم اگه برمیگشتم عقب روانشناسی میخوندم ، احساس میکنم اگه میرفتم روان خیلی بهتر از رشته ی خودم بود

حسابداری کی گفته خوب نیست؟😂 خب همون دارو و فیزیو چشونه مگه

نمیدونم همش میگن بازار نداره یا هوش مصنوعی جاشو میگیره و اینا

دارو شیمی داره متنفرم از شیمی تو دبیرستان به زور خوندمش

فیزیو رو سرمایه میخواد من ندارم وضع مالیمون اوکی نیس

واقعا شرایط مالیمون خوب نیست بیخیالش

میدونم چی میگی

اما برای راه اندازی مطب و خرید وسایل دولت وام میده ، تو هم اون موقع شاغلی و درآمد خوب داری قسطای وام رو پرداخت میکنی.

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

اره خوبه من زیاد تو ای استخدامو اینا دیدم که حسابدار میخوانمن خودم اگه برمیگشتم عقب روانشناسی میخوند ...

مهندسی کامپیوتر هم میگن خوبه ولی من فکر نکنم تو ایران زیاد بازار کار داشته باشه نمونش دایی خودم بیکاره نرم افزار خونده

رشته خودت چیه؟

میدونم چی میگیاما برای راه اندازی مطب و خرید وسایل دولت وام میده ، تو هم اون موقع شاغلی و درآمد خوب ...

گفتنش اسونه من امسال بدون کلاس کنکور و جزوه و کتاب تست فقط با گوشی میتونم پیرا قبول بشم🚶اتاق عملو خیلی دوسش دارم که حالم بد میشه

مهندسی کامپیوتر هم میگن خوبه ولی من فکر نکنم تو ایران زیاد بازار کار داشته باشه نمونش دایی خودم بیکا ...

اوه اسی منظورم همین بود گفتم حسابداری😅

یه تورک ایرانی ... سوادشو نداری ریپ نزن ...اگه جوابتو ندادم کم نیاوردم ! فقط حوصله بحث کردن با ادمای بیکارو ندارم ... فمنیسمم ... مرد چیه کوتوله ش چی باشه (خانم دارابی)... پیکمی نباش بدبخت... اگر دین ندارید ، لاقل آزاده باشید.

مهندسی کامپیوتر هم میگن خوبه ولی من فکر نکنم تو ایران زیاد بازار کار داشته باشه نمونش دایی خودم بیکا ...

من منتظر نتیجه هام ، اول هوش زدم بعد نرم افزار

واقعا امیدوارم کارم به نرم افزار نکشه

من همیشه دوست داشتم تا دکتری بخونم استاد دانشگاه بشم ، تو دانشگاه هم همیشه به بچه های خودمون درسارو توضیح میدادم اما الان دیگه حال ادامه دادن ندارم ، کلا حس میکنم دیگه زندگی تو ایران به درد نمیخوره دارم تلاش بیخود میکنم