2777
2789
عنوان

وایییی

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 46 پست
گفتنش اسونه من امسال بدون کلاس کنکور و جزوه و کتاب تست فقط با گوشی میتونم پیرا قبول بشم🚶اتاق عملو خ ...

همینکه با همین شرایط تونستی کنکورتو خوب بدی و درس بخونی نشون دهنده اراده قوی توعه عزیزم

قطعا آدم سرسخت و سخت کوشی مثل تو در هر رشته ای که باشه میدرخشه

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من منتظر نتیجه هام ، اول هوش زدم بعد نرم افزارواقعا امیدوارم کارم به نرم افزار نکشه من همیشه دوست دا ...

مهندسی کامپیوتر ازاد خوبه؟ بازار کارش پارتی میخواد؟

مهندسی کامپیوتر ازاد خوبه؟ بازار کارش پارتی میخواد؟

بستگی به خودت داره

دوستای من تقریبا همشون سرکار میرفتن از ترم دوم سوم

یکیشون تو همراه اول کار میکنه

چندتاشون فریلنسری کار میکردن

بقیه هم شرکتای مختلف

قطعا پارتی داشته باشی پیدا کردن کار برات راحت تره اما واقعا رزومه خوبی داشته باشی هم اوکیه

همینکه با همین شرایط تونستی کنکورتو خوب بدی و درس بخونی نشون دهنده اراده قوی توعه عزیزمقطعا آدم سرسخ ...

ممنونم ازت

امسال خیلی سختم بود روزی یکبار حداقل گریه میکردم

ولی حالم از خون خیلی بد میشه نمیدونم چیکار کنم چی بخونم

حسابداری خوب نیس؟

بستگی به خودت دارهدوستای من تقریبا همشون سرکار میرفتن از ترم دوم سومیکیشون تو همراه اول کار میکنهچند ...

مدرک دانشگاه ازاد فایده نداره؟

پس چرا من داییم مهندسی کامپیوتر خونده بیکاره دنبال کار میگرده

نمیدونم میگن حسابداری بازارش بهتره ولی مهندسی هم خوبه

بنظرت من چیکار کنم

ممنونم ازت امسال خیلی سختم بود روزی یکبار حداقل گریه میکردم ولی حالم از خون خیلی بد میشه نمیدونم چیک ...

میدونم عزیزم

خوبه ، ولی رشته های بهتری هم هست

ژنتیک و زیست مولکولی چی؟ ازش خوشت نمیاد؟

به نظرم عجولانه تصمیم نگیر ، کلی تحقیق و پرس و جو کن

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

مدرک دانشگاه ازاد فایده نداره؟ پس چرا من داییم مهندسی کامپیوتر خونده بیکاره دنبال کار میگرده نمیدونم ...

واسه سرکار رفتن مهم نیست چه دانشگاهی درس خوندی ، مهم اینه چی بلدی و چقدر بلدی

یکی شریف خونده اما فقط تئوری بلده ، یکی پیام نور بوده اما کلی پروژه خفن داره

واسه ادامه تحصیل اولی برده و واسه کار پیدا کردن دومی

به داییت بگو ای استخدام و جابینجا و این مدل سایتارو چک کنه ، اگه واقعا بلده که استخدام میشه و اگر نه هم میتونه اونایی که حالت کاراموزی دارن رو یکی دوماه بره و بعد خودشو نشون بده و همونجا استخدام بشه

من بخدا حسابداریو نمیدونم چطوریه اما خیلی شنیدم بازار کارش خوبه

درکل هر رشته ای رفتی سعی کن از همون اول خودت جدا از دانشگاه یه سری مهارت های مربوط به رشته خودتو یاد بگیری و صرفا به دانشگاه اتکا نکنی

دوسش دارم ولی اونا اصلا بازار کار ندارن

آره همینطوره

ولی بازم رشته های خوبی هست که بشه روشون حساب باز کرد

چیا مثلا

میخوای همه ی حرفاتو به هوش مصنوعی بگی؟

علایقتو ، نگرانی یاتو ، حرفاتو

کامل میتونه راهنمایی کنه و رشته هایی که میخوای رو بهت معرفی کنه