2777
2789
عنوان

ماشین سنگین

106 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان لطفاً راهنماییم کنید تا در این شرایط مهلک اقتصادی کمکی به همدیگه کرده باشیم

ما در شهری اطراف تهران هستیم، همسرم کارگر با ماهی 30تومن حقوق و بیمه تامین اجتماعی

بچه مریض داریم ماهی حدودا 15میلیون دوا دکتر بچس

بنظرتون ماشین پراید بفروشیم با 50تا گوسفند بدیم سرکار هم دیگه نره، ماشین سنگین حالا من نمیشناسم انواعشو کامیون خاور چیزی، قیمتشم با چیزایی که میخواهیم بفروشیم جور در بیاد ، ولی من با اقساطی موافقم خریدشو، کسایی که ماشین سنگین دارن راهنماییم کنین، خرجمون جور در میاد؟

در نظر بگیرین 50تا گوسفند در سال کلا 30تا بره میده ، ملی هم خرج یونجه و جو و مزد ماهیانه چوپان هست

در نظر بگیرید هزینه اینکه باید خودمون رو بیمه تامین اجتماعی کنیم هست

دوا دکتر بچه هست حدود ماهی 15 یا بیشتر درمیاد

ماهی 12تومان فقط الان قسط بانک هست

خرج و خوار و بار خونه و هزار تا متفرقه دیگه هست

برای خرید کامیون باز باید وامی هرچند کوچکی بشه گرفت قسط اون میشه

ماشین پراید زیر پامون هم با بچه کوچیک و دکتر و اینور اونور باید بفروشیم

قسط خودت کامیون هم هست احتمالا

یعنی کامیون در میاره؟ اطراف تهرانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم به عنوان کسی که جد در جد ماشین سنگین داشتن و الان پدرم ماشین سنگین داره میگم اشتباه چون ماشین فقط اسمش خوبه ولی در کل بده چون همسرت دائم باید جاده باشه خود ماشین هم کلی خرج داره اونم تو این دوره که گازوئیل نیست و خرج لوازم ماشین بالاست و این دوره حساب و کتاب نداره یه روز میبینی کار هست یه روز نیس

اصلا نگران نباش کامیون در میارهشوهرت پایه ۱ داره؟

چرا نگران نباشه کار ماشین خیلی سخته من تجربش دارم که میگم من همين دیروز تو جاده بودم گازوئیل نبود

خیلی اوضاع داغوننه

من خودم به عنوان کسی که جد در جد ماشین سنگین داشتن و الان پدرم ماشین سنگین داره میگم اشتباه چون ماشی ...

ولی بار همیشه هست...گوجه ی گنبد.....پرتغال شمال....پیاز جیرفت....همیشه بار هست....عزیزم زندگی خوب میخای باید تحمل کنی....نمیشه که هم خدارو بخای هم خرما

در نظر بگیرید هزینه اینکه باید خودمون رو بیمه تامین اجتماعی کنیم هستدوا دکتر بچه هست حدود ماهی 15 یا ...

به نظر من اگر همسرت پایه یگ داره بره تو اتوبوس رانی چون دولتیه و بیمه هم داره دیگه نگران گازوئیل و خرج کوفت و زهرمار ماشین هم نیس