2777
2789
عنوان

ماشین سنگین

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 29 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حرفتون درستهولی الان فقط کامیونه که کمو بیش درآمد داره....شما هم همسرتون ماشین سنگین داره؟

عزیزم مایکی از آشناهامون خاور تک داره ، پارسال روزی یک بار از تهران تا سمنان میرفت ۷تومن، دو بار اگه میبرد ۱۴، خب الان بیشتر شده قیمت بار ها، کامیون در حد ۳الی۴، چی هست ؟ نهایتا ۲تومن بتونم جور کنم باقی اقساط، میشه اینطوری؟ با روزی مثلا ۱۰ میلیون کار کنه

عزیزم مایکی از آشناهامون خاور تک داره ، پارسال روزی یک بار از تهران تا سمنان میرفت ۷تومن، دو بار اگه ...

شوهرت ی سر باید بره بنگاه کامیون....ما که قیمتها رو نمیدونیم

بعضی از بنگاها شرایطی هم میدن...بعضیها خودشون هم پول میدن بعد سودشو ازتون میگیرن...شوهرت باید بره بنگاه

عزیزم ماشینتون چیه؟ قیمت این ماشینا الان حدودا چقدره؟قسطی میشه خرید ؟خرج ماهیانه ماشین و سوخت خیلی ز ...

شوهر من تریلی داره

آره ماشین خودش خرج داره...هر چندتا سرویس که میره باید روغنشو عوض کنه.....لاستیکا صاف میشه..لاستیک باید عوض کنه.....فیلتر....لنت...خوب اینا که مصرفیه..گاری خودش خرج جدا داره....ولی خوب خدارو شکر در میاره....قیمت این ماشینا تقریبا اونطور که شنیدم ۲۰ میلیارده.....با قسط و قرض نمیشه

شوهرت برای شروع باید یا خاور بگیره...یا آمیکو....ایسوزو...اونم مدل پایین...بعد هی کار کنه..وام برداره...هر چند سال یکبار ماشینو عوض کنه....یا مدل بالا کنه

بایکی از آشناهاتونم میتونین شراکتی بگیرین..سه دونگ سه دونگ...