بچه ها من نامزدم قبلا رفته خواستگاری یکی دیگه و بهم نگفته امروز فهمیدم بهش گفتم بعد گفت من نرفتم ولی حتا مامان باباشم گفتن که براش رفتن خواستگاری بنظرتون چیکارش کنم؟
و اینکه پیامامو سین نمیزنه اصلن روزی چهار پنج تا دونه پیام میده بهم😐
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
این خودش مشکل داره تو رودرواسی مونده تقصیر پدر مادرش نیس.. تو هم کم کم فاصله بگیرو رابطه رو قطع کن
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
این خودش مشکل داره تو رودرواسی مونده تقصیر پدر مادرش نیس.. تو هم کم کم فاصله بگیرو رابطه رو قطع کن
ببخشید فکر کردم میگی تو رابطه رفته خواستگاری اگر قبلا بوده ولش کن
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
خاستگاری گذشته مهم نیست اینکه دروغ گفته مهمه و اینکه هر چندوقتی جوابتو میده حال دلت ارامش داره با این ادم اگر ذره ای شک داری نکن اینکارو با ایندت اگر دلیل موجه داره که هیج نداره هم درست تصمیم بگیر