2777
2789
عنوان

معلمی

94 بازدید | 18 پست

رفتم مدرسه غیر دولتی سال اول هستم دی لیسانس گرفتم.شانس من ازمون استخدامی نیست فعلا بعد گفت تحربه ک نداری ماهیی ۷ ونیم تومن ۴تومنت بیمه میره ۳ ونیم برات میمونه راه دوره بعد ۱۵ تا دانش اموزم دارم.فقط بخاطره سابقه وتجربه میرم ن ب شغل نگاش نمیکنم ناراحتم اول نگفت بعد ک مدارک بردم گفت.من کمر درد دارم نباس پیاده برم اما مجبور شدم پولم ب تاکسی نمیره.گفت نری اموزش پرورش بگی چرا اداره کار نمیدم.هعی😭😭😭😭😭

خدابرام کافیه

اگه بخوای بعنوان تجربه بهش نگاه کنی خوبه وگرنه حقوقش خیلییی کمه

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایی که بهم درخواست میده خواهر و مادرش مورد دارن☺️خانوم خوشگلا اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷

اتفاقا باید بگی

این مدارس غیر انتفاعی شورشو دراوردن دیگه

این همه درامد زورشون میاد معلم رو بیمه کنن

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... نرهای سایت که پست تو تاپیک زنونه میزارید برید بمیرید تو تاپیک من شرکت نکنید ازتون بدم میاد برید گمشید ازین سایت😭😭😭 کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا باید بگیاین مدارس غیر انتفاعی شورشو دراوردن دیگهاین همه درامد زورشون میاد معلم رو بیمه کنن

بیمه ک هست فکر کنم از حقوق خودم میره

خدابرام کافیه

بیمه ک هست فکر کنم از حقوق خودم میره

بازم کمه خیلی

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... نرهای سایت که پست تو تاپیک زنونه میزارید برید بمیرید تو تاپیک من شرکت نکنید ازتون بدم میاد برید گمشید ازین سایت😭😭😭 کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره

علوم تربیتی

من علوم ورزشیممیگیرن؟؟؟