2777
2789
عنوان

تنهایی

81 بازدید | 9 پست

من بیشتر زندگیم ادم تنهایی بودم از بچگی تنها بازی میکردم با خودم چون تک فرزند بودم و خونمون هم اپارتمانی بود کوچه نداشت همش تو اتاق با خودم بازی میکردم بزرگ شدم رفتم مدرسه بازم اونجا تنها بودم چند بار مدرسه عوض کردم برای همین دوستی تو مدرسه نداشتم چون مثلا شاگرد جدید بودم قشنگ یادمه این صحنه از دبیرستان که زنگ تفریح میرم تو حیاط و همه ی بچه ها دو تا یا سه تایی نشستن و من همینجور بی هدف میچرخم اخرم برمیگردم سر کلاس :(

الانم همینه همش تنهایی غذا میخورمبا خانوادم هم رابطه ی خوبی ندارم زیاد یعنی اخه سنشون به من نمیخوره که بخوایم رابطه ای داشته باشیم اصلا

با شما مخالفم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی اصلا عادت نکردی به تنهایی وقتی از اول تنها بودی ببخشید عزیزم از سر کنجکاوی پرسیدم خواستی جواب نده ،

برو پیاده روی اگه خانواده میذاره ، دوست پیدا کن ولی رفیق باز نشو درحد بیرون رفتن یا نمیدونم یک چیزی خوردن و همصحبتی ساده ، کم کم شروع کن اول برو پیاده روی هم روحیات تازه میشه هم کم کم دوست پیدا میکنی ، به مردها هم اعتماد نکن عزیزم

عادت کردم ولی خوشحال نیستم

پس یک کاری کن که خوشحال باشی ، حالا کتاب خواندن باشه ،یا برو کلاس حالا هر کلاسی بافتنی باشه ، زبان باشه ، یا اصلا باشگاه برو اگه هزینش زیاده میکشه برات تو اتاقت آهنگ بذار ، هیچکس به فکر تو نیست جز خودت همه زندگی و دغدغه های خودشون دارن حتی پدر و مادر

چند سالته و کلاس چندمی ،تو حرفات گفتی مدرسه میری ، هنوز راه زیادی دارین کم کم آدم های جدید میاد سررا ...

گفتم دوران مدرسه الان خیلی وقته تموم کردم ۲۲ سالمه

با شما مخالفم.

گفتم دوران مدرسه الان خیلی وقته تموم کردم ۲۲ سالمه

من یک سال ازت کوچیکتر هستم ، من برعکس عاشق تنهایی پیاده روی کردنم تازه سرد باشه هات چاکلت هم باشه خیلی خوبه ، من خودم بافتنی انجام میدم از یوتیوب یادگرفتم و آپارات ، کلان الکی الکی سرخوشم ، آهنگ میذارم برای خودم گوش میدم اینستا میگردم با اینکه مشغله ذهنی زیاد دارم برای پول درآوردن و مشکلاتی که بقیه هم دارن و... بدون مشکل نیستیم ولی خب چاره چیه عمر که میره حداقل شاد باشیم ، دوست هم دارم گاهی میریم بیرون خیلی کم دوست صمیمی یکی دارم رابطه محدود دارم احساس میکنم نزدیکی زیاد آدمو بی حرکت میکنه و باعث میشه آدما روشون به هم باز بشه