2777
2789
نزن برار😂 حیف موهات نیست

عکس صفحه ۷ امده🤣🤣🤣

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با گذاشتن آدرس و شماره تلفن و همه چیز دقیققققق در کپشن

همه چیمون که بلدی

شماره رو که داری همه چیز دقیق هم بخای بدونی میدونی

برار بیا آدرس بدم

فقط شیرینی بگیری وقتی داری میای

قلمرو گنجشگ های نا آرام

همه چیمون که بلدی شماره رو که داری همه چیز دقیق هم بخای بدونی میدونی برار بیا آدرس بدم فقط شیرینی بگ ...

شیرینی نمیخواد ک فدات شم

باز درگیر چالش دیابت میشید

همین نخود کشمش هم خوبه ی بسته میارم🤗

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

چند رو پیش بسته برا ملک آورده بودن از دیجی بعد منم گفتم برا منم آوردن امروز ی چی و عکس فرستادماز کل ...

@ملکه۴۵۵ 🤣

ها دیشب غیببتو کردم ب مریم گفتم برارت لعنتی همچنان سکرتتتتته تف

سکرت بودم ک ادرسمو نمیدادم

روی بسته رو یادت رفت🤣

عبضیییی من الان تربت در کدوم خونه رو بزنم شاش دارم،🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همینطوری مستقیم بیا هر جا رفتی شاشیدی اشکال نداره 🤣

بزو سمت باغ ملی یا پیشکوه کلی دستشویی عمومی داره🤣

اوووه اوووووه ببینیذ کی اینجااااااااس عبضییییی چ عجب بابا چ عجب فقط وقتا عر زدنات میومدی سایت چ عجب ...

🤣🤣🤣🤣🤣

خوبمممم تو چطورییییی

همینم اول اومدم غر زدم🤣

یه ومپایر با روح بچهگربه...🧛🏻♀️🐈⬛