2777
2789
برار منو تو نداشتیم که تا ۵ دقیقه پیش نگو که پشیمون شدی😂

ها دیشب هم ک گفتم من برات چون ننه ی .... و فلان

ولی هلوی ترنج خوب چیزی هستش لعنتی🤣نمیشه نصف کرد🤣🤣🤣🤣🤣

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شام میدونم چیه پلو بالوبیا چیتی 🤣🤣🤣

خواستم بگم باز گفتم زشته اعلام کنم🤣🤣🤣🤣

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

رفیق فقط خودت ماشاالله دو رو و تررربتی😂

چند رو پیش بسته برا ملک آورده بودن از دیجی

بعد منم گفتم برا منم آوردن امروز ی چی و عکس فرستادم

از کل بسته فقط تربت حیدریه اش معلوم بود و انگشتم🤣 میگه این چ ادرسیه دادی تو آخه

فدایی داری 🤝

فداااات🍺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ده ها بارهمیشه هم تا ماها عر زدم بعدش🤣فعلا ک نکردم

وااای خیلی ریسکِ، من موهام یدست بلندِ

سکته میکنم بخوام کوتاهش کنم🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وااای خیلی ریسکِ، من موهام یدست بلندِ سکته میکنم بخوام کوتاهش کنم🤣

واقعا ریسکش بالاس

ولی خوب جو میگیره منو گاهی🤣

از تربتی جماعت از این بیشتر انتظار نمیره 😂

همینم کلاهشو بندازه هوا

فک کنم مثلا بچه کردستان بودم یا کرمان و....

بعد چند سال میفهمیدن خوب بود🤣🤣🤣🤣

چند رو پیش بسته برا ملک آورده بودن از دیجی بعد منم گفتم برا منم آوردن امروز ی چی و عکس فرستادماز کل ...

دیجی کالا قبلا بصرفه بود من خیلی محصولات پوستی میگرفتم ولی الان نه

قلمرو گنجشگ های نا آرام

دیجی کالا قبلا بصرفه بود من خیلی محصولات پوستی میگرفتم ولی الان نه

دو سه تا چیز میخواستم پیداشون نکردم داروخانه دیدم دیجی داره سفارش دادم

واقعا در حقمون لطف کردی چطور جبران کنیم حالا 🙏

با گذاشتن آدرس و شماره تلفن و همه چیز دقیققققق در کپشن