2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 96 پست
تازه شما که درامداتون خوبه ما چی بگیم پس 

خوب وام مسکن بگیرید. من مامان و بابام معلم بودن چون درآمد خوبی نداشتن با وام مسکن خونه دار شدن. بدون وام نمیشه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
خوب عزیزم باید همکاری و درآمدی باشه . من و همسرم واقعا از صفر شروع کردیم. کلا ۳۵ میلیون با وام همسرم ...

وااای اگه اینجوری بشه حتی حاضرم از نون شبمم بزنم😂😍خدا ان شالله روزبروز بیشترم بهتون بده😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه شما که درامداتون خوبه ما چی بگیم پس 

البته این پونصد میلیون رو وقتی جمع کردیم که هر دو دانشجو بودیم اون ماهی ۴ تومان و من ماهی ۳ تومان درآمد داشتم یک وام صد میلیونی هم گرفتیم. امسال تازه هر دومون درآمدمون رفته بالا. پس میشه خرید

درست میگی😍خودمم نظرم همینه

ما یک عروسی ساده گرفتیم و ریخت و پاش نکردیم در حد عرف. ولی عروسی گرفتیم رو دلمون نمونه. هدیه هایی که دادن رو خرج خود عروسی کردیم

میشه شغل خودتونو بپرسم؟

گفتم اون زمان پرستار بودم. امسال استاد دانشگاهم. مدرکمو بردم بالا چون نمیتونستم با بچه شب کاری بدم

منم با این کار خیلی موافقم.زیادی درگیر تجملات شدیم خیلی بده

آره بابا از عروسی فقط عکسش میمونه. یک آرایش قشنگ و یک لباس عروس قشنگ  و یک آلبوم عکس قشنگ همین. زمانی که همه لباس عروس یک میلیونی میگرفتن من با دویس تومان کرایه کردم سال ،92 به نظر خودم خیلی قشنگ تر از مال اونا بود که کلی هم حساسیت به خرح دادن اونا آرایش یک به بالا داشتن من ۴۰۰ تومان خیلی ساده و قشنگ. کل خرید عروسی هم فقط یک سرویس طلا خریدم اونم نمیخواستم پدر شپهرم به اصرار خرید گفت فردا من یک عروس دیگه هم دارم اون بخره تو رو دلت میمونه چرا نخریدی. همین. تو تالار هم تازه دو مدل غذا دادیم کل خرج عروسی شد ۸ تومان بدون سرویس طلا . ما ۱۳ تومان با سکه گیرمون اومد‌‌ که سکه هارو نگه داشتیم و اینقدر برکت داشتن که هنوز نفروختیمشون