2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 96 پست
اهااا اگر بشه اره مشکلی ندارم

پس فک کنم واقعا بتونی بعد از ازدواجم به خودت سختی بدی.البته امیدوارم بعدا کم نیاری و از ابنکه عروسی نگرفتید اینا پشیمون نشی

دختر عمه من خیلی تو جو زندگی ساده و از صفر بود و مراعات شوهرشو کرد. با ابنکه عروسی گرفت ولی خیلی هزینه هارو نکرد میگفت هر وقت با شوهرم دعوام میشه و از دستش شاکی میشم بابت اینکه به خاطر شوهرم از علایقم کوتاه اومدم خیلی حرص میخورم

ببین اوضاع الان با حتی سال پیش خیلی فرق کرده اینایی که میگن پیشرفت کردیم مال سالها قبل الان استارت ز ...

درسته😢

اگه پدرشوهر اینده ی خونه خیلی ساده و کوچیک بالای خونه خودشون ( اگهههه بده) چی؟

اگر ببینم واقعا مشکله و امکانش نیست واقعا صبر میکنم فعلا ازدواج نمیکنم عجله ای نیست اخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس فک کنم واقعا بتونی بعد از ازدواجم به خودت سختی بدی.البته امیدوارم بعدا کم نیاری و از ابنکه عروسی ...

اصولا این ایده کوتاه اومدن به مرور زمان ادمو فرسوده افسرده میکنه مخصوصا اگه خونه مدرت همه چیز داشته باشی 

پس فک کنم واقعا بتونی بعد از ازدواجم به خودت سختی بدی.البته امیدوارم بعدا کم نیاری و از ابنکه عروسی ...

راستش و بخوای حاضرم عروسی مو خیییییلی ساده خیلییییی خیلی ساده بگیرم

ولی نمیتونم از همین عروسی گرفتن بگذرم😔

راستش و بخوای حاضرم عروسی مو خیییییلی ساده خیلییییی خیلی ساده بگیرم ولی نمیتونم از همین عروسی گرفتن ...

به نظرم واقعا صبر کن صبر کن بزار مطمئن شی اینکه بعدا مغازه میزنمو اینا حرفه یعنی اون بنده خدا میخواد ولی الان همه جیز اشبا شده باید یه ایده بسیار بکر داشته باشی تا پول دربیاری و خلاق باشی صبر کن اول مغازه سو بزنه بگیره ببینی پول درمیاد بعد 

راستش و بخوای حاضرم عروسی مو خیییییلی ساده خیلییییی خیلی ساده بگیرم ولی نمیتونم از همین عروسی گرفتن ...

اگه در این حد ساده ام برات مهم نیست  کلا چه چیزیش برات اهمیت داره که میخوای حتما بگیری؟

میدونی زندگی خیلی خرج داره اونوقت که دندونت درد گرفت پول نداشتی بری دندونپزشکی اونوقت ته مهمون بیاد هیچی نداری جلوش بزاری اونوقت که کادو باید بخری مجبوری مهمونی نری چون لباس نداری کلاس نمیتونی بری باشگاه چون پول نیست شوهرتم به خاطر اینکه نمیتونه تامینت کنه بهترین مردم باسه بداخلاق عصبی میشه ببین همه اینا هست

به نظرم واقعا صبر کن صبر کن بزار مطمئن شی اینکه بعدا مغازه میزنمو اینا حرفه یعنی اون بنده خدا میخواد ...

اره مرسی واقعا درست میگین

نظر من همیشه این بود اگه خونه باشه با حقوق کمم میشه ساخت ولی اگه نباشه نه....

اگه در این حد ساده ام برات مهم نیست  کلا چه چیزیش برات اهمیت داره که میخوای حتما بگیری؟

بالاخره هر دختری ارزو داره یبار لباس عروس بپوشه....حالا مهمون کمتر شام ساده تر لباس قیمت کم...و...

اگه توقعاتت پایین باشه چرا که نه.منم اول ازدواج هیچی نداشتیم الان خدا رو شکر بعد۸سال زندگی هم خونه دارم هم ماشین .هم بچه های سالم😍😍😍

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

خوب عزیزم باید همکاری و درآمدی باشه . من و همسرم واقعا از صفر شروع کردیم. کلا ۳۵ میلیون با وام همسرم داشت که دادیم اجاره خونه تو تهران. من پرستار و اون داروساز هر دو دا به پای هم کار کردیم و پولارو ذخیره کردیم البته خوب هم خرج کردیم ولی ولخرجی نکردیم امسال بعد ۷ سال زندگی مشترک یک آپارتمان خریدیم 500 میلیون و یک ۲۰۶ هم ماشینمونه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
بالاخره هر دختری ارزو داره یبار لباس عروس بپوشه....حالا مهمون کمتر شام ساده تر لباس قیمت کم...و...

اره عروسی رو حتما بگیر که روی دلت نمونه.ولی بعدا کم کم با قناعت به همه چی میرسی

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)