2777
2789
عنوان

طعم گیلاس

110 بازدید | 6 پست

من میدونم خودکشی از گناهان کبیره هست. اما اینم گناه بزرگیه که انسان خوشبخت نباشه. وقتی خوشبخت نیستی، باعث اذیت و آزار اطرافیانت میشی. این گناه نیست؟! این گناه نیست اذیت و آزار اطرافیانت رو فراهم کنی؟ خانوادتو اذیت کنی؟ دوستاتو اذیت کنی؟ خودتو اذیت کنی؟ به نظر شما این گناه نیست؟ اگه شما رو اذیت بکنم و آزارت بدم گناه نیست؟ اما خودمو بکشم گناهه؟

با شما مخالفم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خودکشی میکنم تو همین ماه

قطع اميد كردي؟ صبح پاشدي، هيچ نگاه كردي؟ به آسمون نگاه كردي؟ نمي خواي اون دم صبح طلوع آفتاب رو، نمي خواي ببيني؟ سرخ و زرد آفتاب رو موقع غروب ديگه نمي خواي ببيني؟ ماه رو ديدي؟ نمي خواي اين ستاره ها رو ببيني؟ شب مهتاب، اون قرص كامل ماه، ديگه نمي خواي ببيني؟ چشمت رو مي خواي ببندي؟

بابا اينا تماشا داره. مي خوان از اون دنيا بيان ببينن اين جا رو. شما مي خواي خودتو به اون دنيا بفرستي؟... ديگه نمي خواي آب چشمه خنك، ديگه نمي خواي بخوري؟ دست و صورتت رو با اون آب چشمه بشوري؟ به اين چهار فصل طبيعت نگاه مي كني، هر فصل يه ميوه مياد. تابستون ميشه يه ميوه مياد. پاييز ميشه يه ميوه مياد. زمستون ميشه يه ميوه مياد. بهار ميشه يه ميوه مياد. هيچ مادري تو يخچال واسه بچه اش اين طوري ميوه نمي ذاره. هيچ مادري به بچه اش اين خدمت رو نكرده كه خداوند به اين بندگانش ارزاني كرده... همه اينها رو قلم بزن. از مزه يه گيلاس مي خواي بگذري؟ نگذر. من ميگم، رفيقتم، ميگم نگذر. حالا ميگذري، بگذر...

حالا ما غريبه، شما هم غريبه. بري دوستت ام، بموني هم دوستت ام. در هر صورت مخلصت، دوستت ام. بموني هم دوستت ام، بري هم دوستت ام. دوستت ام..

با شما مخالفم.

قطع اميد كردي؟ صبح پاشدي، هيچ نگاه كردي؟ به آسمون نگاه كردي؟ نمي خواي اون دم صبح طلوع آفتاب رو، نمي ...

همون میوه هم پول میخواد ،نگاش کنی نتونی بخوری به چه دردی میخوره

شوخی کردم ،از متنت این پلی شد تو ذهنم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس