2777
2789
عنوان

جوش سرسیاه

76 بازدید | 5 پست

خانوما من ۱۸ سالمه یه کرم به اسم پارادایس که خیلیا ازش راضی بودن خریدم و استفاده کردم قبلا لایه بردار هم زیاد زده بودم بعد از مدتی نمیدونم به چه علت و اثر کدوم محصول و... خیلی یهویی ولی به طور وحشتناک صورتم پر شده از جوش های ریز سر سیاه خیلی پررررر شاید حدود ۵۰ تا باشن و ریزن تروخودا بگین بخاطر چی بوده و درمانش چیه؟🙏🏻

سنت کمه حیفه سرخود چیز میز میزنیبرو یه فشیال ساده انجام بده درحد تخلیه سرسیاه ها و آبرسانی پوست

بنظرتون هنوز این پارادایس رو بزنم یا نه ؟ اصن دلیلشون از چی بوده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرتون هنوز این پارادایس رو بزنم یا نه ؟ اصن دلیلشون از چی بوده؟

نه نزن

شاید منافذ باز داری وآلودگی توش جمع شده به صورت سرسیاه دراومده باید با احتیاط تخلیه بشه که لک نشه

اگر هم امکان فشیال رفتن نداری،چسپ بینی لانبنا بگیر رو سرسیاه ها بزن ببین برمیداره

یاهو

نه نزنشاید منافذ باز داری وآلودگی توش جمع شده به صورت سرسیاه دراومده باید با احتیاط تخلیه بشه که لک ...

کلا از بس هرچی هرچی زدم صورتم داااغونه منافذ داره چربی جوش لک همه چی داره بنظرتون چیکار کنم پوستم خوب بشه روشن هم بشه

کلا از بس هرچی هرچی زدم صورتم داااغونه منافذ داره چربی جوش لک همه چی داره بنظرتون چیکار کنم پوستم خو ...

عزیزم سد دفاعی پوستت آسیب دیده

مشکل هورمونی یا کیست اینا نداری؟

یا برو زیر نظر دکتر پوست که دارو مناسب تجویز کنه یا کلینیک و فشیال کار های ماهر وبا تجربه که با لاین های آبرسانی ودرمانی پوستت رو سرحال کنن

فعلا منافذ وجوش ولک رو درمان کن بعدا به فکر سفید شدن پوست باش چون بدتر آسیب میزنی بهش

یاهو