2777
2789
عنوان

❤❤مشاعره❤

138 بازدید | 31 پست

هر کس دوست داشت هر شعری به نظرش زیبا بود تایپ کنه

من اسکرین شات گرفتم از یعضی هاشون

مرغ شب خوان که با دلم میخواند

رفت و........

این اشیانه خالی ماند

اهوان گم شدند در شب دشت

اه ازان رفتاگان بی برگشت

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

تو در جان منی...دردت به جانم، مهربانم

شدی با شعرهایت هم زبانم ، مهربانم

ندارم همدمی جز خلوت دنج خیالت

که در رؤیا شده هم آشیانم، مهربانم

مرا جز وسعت آغوش تو دنیا نباشد

تمام باورم ! هستی جهانم ، مهربانم

زده آتش تب طوفان چشمت بر وجودم

قرار ساحلم ،عشق نهانم، مهربانم

شرار شور شیرینم اسیر چنگ بیداد

تویی فرهاد و تنها قهرمانم ،مهربانم

اگر حتی نبینم تا ابد برق نگاهت

خیالت گشته تنها کهکشانم، مهربانم

دل "زیبا" همیشه تنگ چشمان تو باشد

تو ای خورشید عزت، سایبانم ،مهربانم

نمیدونم چ جوری حوصله دارید تو زندگی بقیه دخالت کنید،من تو زندگی خودمم ی جوری رفتارمیکنم انگار زندگی من نیس🤧

این ساعت شعرم کجا بوده😂

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید شما کاربر مرد هستید یا زن ؟تا یک مدت پیش مرد بودید تو یک تاپیک هم دیدم اسمتون رو گفتید حتی محمد صالح بعد الان خانم زدید ؟

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

ببخشید شما کاربر مرد هستید یا زن ؟تا یک مدت پیش مرد بودید تو یک تاپیک هم دیدم اسمتون رو گفتید حتی مح ...

دلا تا کی در خاک مجازی کنی مانند طفلان خاک بازی

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

تو در جان منی...دردت به جانم، مهربانمشدی با شعرهایت هم زبانم ، مهربانمندارم همدمی جز خلوت دنج خیالتک ...

ماییم و نوای بی نوایی

بسمه لله اگر حریف مایی

ببخشید شما کاربر مرد هستید یا زن ؟تا یک مدت پیش مرد بودید تو یک تاپیک هم دیدم اسمتون رو گفتید حتی مح ...

اشتباه شده دختر قشنگم

[QUOTE=422089196]دلا تا کی در خاک مجازی کنی مانند طفلان خاک بازی[/QUOTE

منظورتون رو واضح بفرمایید جنسیتتون مشخص نیست زن هستید یا مرد ؟وگرنه به نی نی یار بگیم بخاطر جنسیت اشتباه تعلیق شید

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

اشتباه شده دختر قشنگم

کاربر خانم هستید ؟یا مرد ؟چون زن نما خیلی زیاد شده تو سایت متاسفانه

ماییم و نوای بی نوایی بسمه لله اگر حریف مایی

یاد باد آن روزگاران یاد باد

روز وصل دوستداران یاد باد

نمیدونم چ جوری حوصله دارید تو زندگی بقیه دخالت کنید،من تو زندگی خودمم ی جوری رفتارمیکنم انگار زندگی من نیس🤧

چرا یقیناا ۵تایی شعر بلدی

ای بابا کدوم شعر

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))

[QUOTE=422089196]دلا تا کی در خاک مجازی کنی مانند طفلان خاک بازی[/QUOTEمنظورتون رو واضح بفرمایید جنس ...

امصا مو بخون خواهر مهربانم جواب سوالاتت اونجاست

امصا مو بخون خواهر مهربانم جواب سوالاتت اونجاست

اوکیه پس محمد صالح کی بود ؟

یاد باد آن روزگاران یاد بادروز وصل دوستداران یاد باد

دلم گرفته ازین روز ها دلم تنگ است

میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است