2777
2789
عنوان

❤❤مشاعره❤

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 31 پست
ای بابا کدوم شعر

شما گیتار میزنی شعر میخونی دیگه فکر کنن

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

دلم گرفته ازین روز ها دلم تنگ است میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است

تــا نـگاهـم بـه ســر ،زلف سـیاه تــو رسـید
کار دل، بـر در میـخـانـه ی عـشـاق کــشیـد

مست ومدهوش شده قلب من از ناز نـگاه
دل پریشان شده از صوت رسایی که شنید

بسـکه در فکر و خیال تو ، بدر خـیره شـدم
قطره ی اشک ، زچشمان من خسـته چکـید

هـر کجـا می نـگرم ، جمـله خمـوشند ، ولی
قــصه ی عشق من از، مـرغ مهـاجر بشنید

در هیاهـوی زمـان واله و حیـران شــده ام
گوش جان از تو یکی، حرف حسابی نشنید

گفته بودی ،که بدیدار دل غمزده ام می ایی
چشم دل خیره بدر، تا که رسید صبح سپپد

دوستت دارم و از حـال و هـوایـم پیـداست
دلـم این بار ، قسـم خورده به قـرآن مجـید

مـن بـه فـکر تـو و گـویا که تـو در فـکر دگـر
قـلب بیـچـاره ، چـه بیجـا بـه امیـد تو تـپید

نمیدونم چ جوری حوصله دارید تو زندگی بقیه دخالت کنید،من تو زندگی خودمم ی جوری رفتارمیکنم انگار زندگی من نیس🤧

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شما گیتار میزنی شعر میخونی دیگه فکر کنن

حسش نیست😂

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))

تــا نـگاهـم بـه ســر ،زلف سـیاه تــو رسـیدکار دل، بـر در میـخـانـه ی عـشـاق کــشیـدمست ومدهوش شده ق ...

دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند

گل ادم بسرشتن همه با یاد علی همه با عشق علی

متعهد و عاشق همسرم هستم . لطفا درخواست دوستی ندید مچکرم . . من همسرم رو با دنیا عوض نمیکنم . همسر من بهترین همسر تاریخ هست

اوکیه پس محمد صالح کی بود ؟

شاید اسم همسرشه

ی جا دیدم گفت اسم شوهرم محمدصالحه

نمیدونم چ جوری حوصله دارید تو زندگی بقیه دخالت کنید،من تو زندگی خودمم ی جوری رفتارمیکنم انگار زندگی من نیس🤧

دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل ادم بسرشتن همه با یاد علی همه با عشق علی

بازم با ی

خیلی سخته

حسش نیست😂

اسم گیتار امد یه شعر ناب برات یگم

ناهید به زخمه تیز تر گیرد

چون من سرخامه تیز تر گیرم

شاید اسم همسرشهی جا دیدم گفت اسم شوهرم محمدصالحه

اخه این تاپیکو نگاه کن یک دقیقه

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

کدوم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18536598/حاتم-طایی خب چه کنیم؟؟ فکر نکنم اینا درست باشه حاتم طایی قبل از اسلام فوت کرد . دختری داشت به اسم سفانه که اونم زن بزرگواری بود برادری هم داشت به اسم عدی.در یکی از جنگ ه

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

بازم با یخیلی سخته

یکی روبهی دید بی دست و پا

دمشه گرفت و بردش هوااا