2777
2789
عنوان

ادمین میخوام

85 بازدید | 13 پست

کسی هست ادمین پیجم بشه ؟

میخوام پیج بزنم فروش لباس کودک یا آرایشینیاز به ادمین دارم که استوری بزاره و پیج گردانی کنه جواب مشتری رو بده و ثبت سفارش کنه پست هم خودم میذارم.

برای شروع کار از فروش حدودا ۱۰ درصد بهش میدم

شرایط:مودب باشه فقط😄

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

کدوم شهری؟؟

ساری

شهر زیاد مهم نیستا..من کلا آنلاین کار میکنم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوقیه؟!

نه میگم ۱۰ درصد از فروش میدم...نه از سود..یعنی در طول روز هر جقدر فروش داشتم ۱۰ درصد برای ادمینه

نه میگم ۱۰ درصد از فروش میدم...نه از سود..یعنی در طول روز هر جقدر فروش داشتم ۱۰ درصد برای ادمینه

چطوریه؟ من یکی از همکلاسی هام دنبال کار انلاین میگرده ولی باحقوق باشه کارتو بهم توضیح میدی؟

درخدمت

چطوریه؟ من یکی از همکلاسی هام دنبال کار انلاین میگرده ولی باحقوق باشه کارتو بهم توضیح میدی؟

نه با حقوق نمیتونم میخوام ببینم اصلا کارم میگیره یا نه...پیج گردانیه دیگ در حد چندتا استوری و اینا

10 درصدی که میگی شماچطوریه؟ ده درصد ازچی؟

من امروز هر چقدر فروش داشتم ۱۰ درصد از فروشم میشه برای ادمین..... خود ادمین سفارش ثبت میکنه متوجه میشه من چقدر فروش داشتم تو یه روز

من امروز هر چقدر فروش داشتم ۱۰ درصد از فروشم میشه برای ادمین..... خود ادمین سفارش ثبت میکنه متوجه می ...

اها خوبه شاددارید؟ ایدی دوستمو بدم باهاش صحبت کنید به کارخیلی احتیاج داره

درخدمت

اها خوبه شاددارید؟ ایدی دوستمو بدم باهاش صحبت کنید به کارخیلی احتیاج داره

فکر نمیکنم مناسب دوستتون باشه.چون من تازه اومدم تو فکر اینکه اینکارو کنم..بعد یه ماهی طول بکشه انجام بشه و تا بخواد درامد داشته باشه زمان میبره و درامد اولیه هم ناچیزه...بیشتر میشه به عنوان شغل دوم روش حساب کرد