2777
2789
عنوان

وام بانک مهر

96 بازدید | 6 پست

سلام

کسی تا حالا از بانک مهر وام گرفته ؟ پنجشنبه هفته قبل همه کاراش رو از کیوبانک انجام دادم ضامن هم تایید کرده و وام تو مرحله تصویب شده قرار گرفته ولی هنوز واریز نشده ، کار دیگه ای لازمه بکنم ؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره همون مرحله اول انجام دادم بعد ازم خواست بین خرید بیمه یا ضامن انتخاب کنم منم ضامن انتخاب کردم و ...

بعضی وقتا تا دو هفته هم ممکنه طول بکشه تا بیاد به حساب

بستگی به بانکش داره. از خود بانکم می تونی پیگیری کنی یا زنگ بزنی

بعضی وقتا تا دو هفته هم ممکنه طول بکشه تا بیاد به حساببستگی به بانکش داره. از خود بانکم می تونی پیگی ...

دوستم گفته بود دو دقیقه بعد براش واریز شده فکر کردم نکنه من اشتباهی کردم تو پروسه پس اینجوری بوده، خیلی ممنونم ❤️

دوستم گفته بود دو دقیقه بعد براش واریز شده فکر کردم نکنه من اشتباهی کردم تو پروسه پس اینجوری بوده، خ ...

اگه با اعتبار خودت درخواست بدی زود واریز میشه ولی وامی که ضامن میخواد دیرتر واریز می کنن