2777
2789
عنوان

معتاد به شیشه

153 بازدید | 18 پست

وای خدای من یعنی یه نفر نیست که شیشه رو ترک کرده باشه؟؟؟ کل بدنم یخ کرد ،روزگارم جلو چشمم سیاه شد ...شوهرم اعتیاد به شیشه و ب ۲داره چندین بار رفته کمپ سه هفته درومده ولی باز لغزش کرده ،توهم شدییییییییید میزد شدید هاااا...الانم مجدد خانوادش انداختنش کمپ و گفتن این سری تا حداقل ۳ماه نمیزاریم بیاد بیرون...خیلی حالم بده ،هیچ امیدی تو دلم نیست ،انگار موردم ،کل وجودم شده ترس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابای من ک میکشه و بدبختمون کنه

ببخشید اما ب این نتیجه رسیدم هیچ درمانی نداره هیچ راهی نداره

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

وای

خیلی حالم بده ...از یه طرف دوسش دارم از یه طرف دلم میخواد تیکه تیکش کنم بخاطر عذابایی که سر توهماش کشیدم و ابرویی ک بر باد داد و زندگی ک خراب کرد...بخدا هرکی مارو میدید میگفت شیرین و فرهاد واقعی شمایید ولی ببین خدا زندگیم چ جهنمی شده سه ساله

هنش میگم لعنت ب اونی ک اولین بار داد دستش

بعد باز بخودم میگم انتخاب خودش بوده ، اسلحه ک بالا سرش نزاشتن

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

لعنت به اعتیاد

کمکش کنید

ببین انجمن های ان ای تو شوهرتون کجا برگزار میشه

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

خیلی ادم خوبی بود ،واقعا هنگم ک چطور شد رفت سمت شیشه

ادمای خوب ازدست ادمای بدمعتادمیشن یادیوانه میشن متاسفانه خداصبرت بده انشالله ایندفعه سلامت برگرده سلامت بمونه