2777
2789
عزیزم اگه اهل کتابیکتاب ذهن های پراکنده گبور مته رو بخونخیلی ذهنت راجع به adhd باز میکنه و راه حل ها ...

وقت کنم چشم

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند.. من چنانم که محال است کسی حال مرا درک کند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دارم ولی فراموشی ندارم

خیلی ورزش میکنم سه تا رشته که هیچ ربطی هم به هم ندارن

خیلی اهل هیجان و کارای خطرناکم

از بچگی بیش فعال بودم معلم ها همه از دستم شاکی بودن همیشه

درسم هم به خاطر عدم تمرکز معمولی بود بچه درسخون نبودم نمیتونسم باشم!

دخترم هم مثل خودمه متاسفانه! و پا به پای خودم میبرمش ورزش که هیجانش رو بتونم کنترل کنم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
شما هم ADHD دارین؟تاثیر گذار بود؟

بله کلا با سازکار مغز آشنا میشین و خودتون بهتر میشناسین

نویسنده میگه فقط نباید به دارو اکتفا کرد و باید همراهش از خودمراقبتی داشت

خود نویسنده هم پزشک هست و ۷۰ سال adhd داشته

هرچی سن بره بالازیادجالب نیست مقاومت کردنت رودرک نمیکنم حداقل اگه دلت برای خودت نمیسوزه دلت برای اطرافیانت بسوزه .......پسرم بیماری توروداره وماه به ماه دقیق میره دکتروراهنمایی میگیره .....

اسم پسرم علی توروخدابرای عاقل شدنش دعاکنین الهی داغ نبینین

منم دارم ولی فراموشی ندارم خیلی ورزش میکنم سه تا رشته که هیچ ربطی هم به هم ندارن خیلی اهل هیجان و کا ...

منم تحرکم بالاس دو شیفت کار میکنم میام خونه هنوز انرژی دارم دوران مدرسه درسم خوب بود سرکلاس به خاطر حواس پرتی هیچی نمیفهمیدم شب امتحان میخوندم بیست میشدم

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند.. من چنانم که محال است کسی حال مرا درک کند.

بله کلا با سازکار مغز آشنا میشین و خودتون بهتر میشناسیننویسنده میگه فقط نباید به دارو اکتفا کرد و با ...

چه خوب مرسی از معرفیت عزیزم خیلی نیاز داشتم

متاسفانه کل زندگیم تحت تاثیرشه

رفتارای تکانشیم در مواقع اضطراب و تصمیم های عجولانم رابطمو خراب کرده

هرچی سن بره بالازیادجالب نیست مقاومت کردنت رودرک نمیکنم حداقل اگه دلت برای خودت نمیسوزه دلت برای اطر ...

الان عدم تمرکز و تحرک بالای من چه ضرری برای اطرافیانم داره؟

منم تحرکم بالاس دو شیفت کار میکنم میام خونه هنوز انرژی دارم دوران مدرسه درسم خوب بود سرکلاس به خاطر ...

دکتر چی بهت گفت؟ کار خاصی نگفت انجام بدی؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
چه خوب مرسی از معرفیت عزیزم خیلی نیاز داشتممتاسفانه کل زندگیم تحت تاثیرشهرفتارای تکانشیم در مواقع اض ...

خواهش میکنم

میدونید ذهن adhd به خاطر محیط ناامنی که در اون بزرگ شدیم و نیازهایی و هیجاناتی که براورده نشده ، رشد کافی نداشته و یه سری اتصالات شکل نگرفتن

اما مغز ما اینقدر شگفت انگیزه که تو هر مرحله از زندگی میتونه خودش رشد بده و جبران کنه

اما باید مثل یه مادر کنار خودمون باشیم و خودمون درک کنیم

این کتاب یکم طولانیه اما من هرشب ده صفحه یا خیلی کمتر میخوندم و فکر کنم دوماه طول کشید تموم بشه اما واقعا جذابه😅

خواهش میکنممیدونید ذهن adhd به خاطر محیط ناامنی که در اون بزرگ شدیم و نیازهایی و هیجاناتی که براورده ...

دقیقا همینطوره متاسفانه برا من ژنتیکیه

و هم دوران حاملگی مادرم استرس زیاد داشتن هم بعد تولد محیط خونه پر تنش بوده خلاصه از همون وقتی که خودمو شناختم همیشه زود از کوره در میرفتم زودم پشیمون میشدم

تمرکز نداشتم با وجود اینکه باهوشم

بیقراریام و یجا بند نشدنم

علاقم به رشته های مختلف و نداشتن ثبات

بعد ها در روابط کاریم استرس و اولویت بندی کارهام

و حالا هم ازدواج که متاسفانه شوهرمم ای دی اچ دی داره و زندگی برا جفتمون سخت شده

بیشتر از زودرنجی و تصمیمای یهویی از عصبانیت و تکانش هام اذیتم

دقیقا همینطوره متاسفانه برا من ژنتیکیهو هم دوران حاملگی مادرم استرس زیاد داشتن هم بعد تولد محیط خونه ...

تو این کتاب دکتر مته حرف جالبی میزنه و میگه محیط خیلی تو ژنتیک تاثیر داره یعنی اگه محیط خوب باشه خیلی از ژن های نامناسب فعال نمیشن و این محیط هست که فعالشون میکنه

بچه هایی که خیلی حساسن اگه نیازهاشون توسط مادر و پدر رفع نشه ممکنه دچار adhd بشن و خب چون حساسیم خیلی احساسات با شدت بیشتری تجربه میکنیم

مثلا ممکنه یه نفر یه کنایه ای بزنه و عادی هم باشه ولی ذهن ما چون حساسه چندبرابر بزرگش میکنه و ناراحت میشه

سیستم عصبی در adhd ها خیلی ناآروم هست و احساس ناامنی زیادی داریم

ورزش خیلی کمک میکنه

یه سری تکنیک ها هم هست سرچ بزنید برای ارامش سیستم عصبی مفیدن

ما همش دنبال هیجانیم و بیقرار ، ذهنمون ارامش و سکوت و سکون نمیتونه تحمل کنه و یکی از بهترین تمرین ها برای ما هیچ کاری نکردن هست . تو یه اتاق بدون گوشی و و هیچ محرک و سرگرمی یه مدت بشینید

یه تمرین خوب دیگه هم نوشتن احساساتتون هست . کلا سعی کنید احساساتتون بشناسید ما معمولا با احساساتمون بیگانه ایم . خشم بشناسید ، غم ، استرس و...