2777
2789
عنوان

لهجه ی پسرم

672 بازدید | 26 پست

سلام .پسرم نه سالشه .تا سن هفت سالگی خیلی خوب صحبت میکرد.گنجینه لغات خوبی داشت و اطرافیان همیشه تاییدش میکردن

اما دوساله که بخاطر رفتن به مدرسه و ....لهجه بدی داره

ببخشید این اصطلاح رو به کار میبرم .دهاتی حرف میزنه.

خودم سعی میکنم براش کتاب بخونم و میخوام که کتاب رو با صدای بلند برام بخونه

و این که خاطراتش رو برام تعریف کنه .و حواسش باشه که از کلمات زیبا استفاده کنه

میدونم بعد دوسال دیره .اما تلاشم رو میکنم

ازتون میخوام اگه راه ها ی دیگه ای هم سراغ دارین راهنماییم کنین

ممکنه تا چند دقیقه دیگه افلاین شم .ازتون عذر خواهی میکنم.

ممنون میشم اگه پیشنهادی دارین برام بنویسین حتما استفاده میکنم

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نکته دیگه چون توی یه شهر کوچیک زندگی میکنیم،اکثریت لهجه دارن .

شما خودتون اهل اونجا نیستید؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

عزیزم ناراحت نباش درست میشه پسر دایی من خارج از ایران زندگی میکنه و تا مدتهای زیادی مشخدی علیظ حرف میزد ولی الان درست شده و خواهرزادمم وقتی وارد مدرسه شد همینطوری شد خیلی الفاظ بدی توی صحبتهاش افتاده بود و با تکراردرست صحبتها و شیوه ای که شما در پیش گرفتین برای کتاب خوندن خدارو شکر خوب شد

یک روز من سکوت خواهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم "دیر شدن" را خواهی فهمید!
نکته دیگه چون توی یه شهر کوچیک زندگی میکنیم،اکثریت لهجه دارن .

شما هر کاریم بکنی بالاخره بچتون لهجه و زبون اونجا رو یادمیگیره حتی اگ مدرسشو عوض کنی سعی کن باهاش کار کنی ک فقط لهجش زیادی غلیظ نشه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔